Cultural

A divorțat Paula Seling de soțul ei? Ce s-a aflat despre relația celor doi

Publicat: 27 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A divorțat Paula Seling de soțul ei Ce s-a aflat despre relația celor doi
Paula Seling a divortat de sotul ei, Radu Bucura

În spațiul public se vehiculează că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, după 17 ani de căsnicie. Informația a fost întărită de faptul că Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera muzicală a artistei. Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase, longevive și discrete cupluri de persoane publice din România.

A divorțat Paula Seling de soțul ei?

Potrivit Click!, apropiați de-ai cuplului au declarat că cei doi nu mai sunt împreună. Se pare că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie. Paula are acum un alt manager care se ocupă de cariera ei muzicală. Radu Bucura a confirmat informația cum că nu mai este managerul artistei, însă nu a făcut comentarii cu privire la divorțul de cea lângă care a trăit 17 ani.

“Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

Paula Seling și Radu Bucura au decis să o ia pe drumuri separate

Se pare că după 17 ani de mariaj, Paula Seling și Radu Bucura au decis să o ia pe drumuri separate. Cei doi păstrează discreția la fel ca întotdeauna. Mereu au avut grijă să iasă în față doar cu activitatea lor artistică și niciodată cu chestiuni de ordin personal. Paula Seling are acum un alt manager care se ocupă de activitatea ei profesională.

“Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling”, a spus noul manager al artistei, pentru Click!.

Se poate spune că Paula Seling a dat de înțeles, într-un mod subtil, că au apărut schimbări în viața ei. Într-o postare din data de 17 septembrie, de pe Instagram, artista vorbește despre drumuri separate, despre întâmplări pe care nu le înțelegem, dar care sunt menite pentru binele nostru.

Cum a cunoscut-o Radu Bucura pe femeia care i-a cucerit inima

Radu Bucura și Paula Seling au format unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au avut o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și radiau de fericire împreună. Aceștia au fost extrem de discreți când vine vorba de planul personal și vorbesc extrem de rar despre viața de cuplu.

Paula Seling a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste, dar mai ales cine a făcut primul pas în relație.

,,Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit.”, a mărturisit frumoasa artistă.

Adauga un comentariu