Local

A doua vilă a patronului de la Escape este scoasă la vânzare! S-a ieftinit cu 25 la sută – FOTO

Publicat: 27 sept. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
A doua vilă a patronului de la Escape este scoasă la vânzare S-a ieftinit cu 25 la sută - FOTO
Executorii judecătorești urmăresc în continuare averea afaceristului Sorin Frunză

Afaceristul Sorin Frunză riscă să piardă și a doua vilă din comuna Valea Lupului, județul Iași, din cauza datoriilor. Executorii au programat procedura în a doua jumătate a lunii octombrie 2023

Mihai Sorin Frunză, patronul restaurantului Escape, de pe strada Elena Doamna, municipiul Iași, așteaptă și licitația pentru vânzarea celei de-a doua vile din comuna Valea Lupului, județul Iași. Asta după ce executorii judecătorești au identificat bunurile din patrimoniul societății Smart Space Residence SRL, controlată de afaceriști printr-un intermediar. Licitația pentru valorificarea bunului este programată la sediul executorului judecătoresc Andrei-Liviu Rădulescu. Vânzarea are loc la cererea creditoarei Claret Euro Credit IFN SA, ce are de recuperat creditul făcut de afacerist. Procedura este programată pe data de 19.10.2023.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate și până la această  dată să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Andrei-Liviu Rădulescu.

Nu este singurul afacerist din Valea Lupului care a fost urmărit de executori.

Patronul de la Escape rămâne fără proprietatea de pe strada Tudor Șoimaru

Conform anunțului, vor fi valorificate un teren și o vilă cu regimul de înălțime P+1E, identificate pe strada Tudor Șoimaru, nr. 8, din comuna Valea Lupului. Terenul are suprafața de 390 de metri pătrați. Construcția are suprafața de 137,4 metri pătrați. Prețul de pornire a licitației este de 372.730 de lei, aproape 75.000 de euro, cu 25 la sută mai puțin față de procedura anterioară.

„Dacă nu se obține prețul de începere a licitației și există cel puțin 2 licitatori la același termen, bunul va fi vândut la cel mai mare preț oferit, dar nu mai puțin de 30 la sută din prețul de pornire a primei licitații. Vânzarea se va putea face chiar dacă se prezintă o singură persoană care oferă prețul de la care începe licitația”, se mai arată în publicația de vânzare.

Au fost scoase la licitație alte bunuri din localitate.

A fost programată și clădirea cu 3 niveluri

Tot pe data de 19.10.2023, executorii vând altă proprietate ce aparține lui Sorin Frunză, aflată la câțiva metri de imobilul anterior. Este vizat un teren cu suprafața de 504 metri pătrați și construcția „la roșu” cu o suprafață de 321 de metri pătrați. Imobilul are regimul de înălțime S+P+1E. Prețul de pornire a fost diminuat tot cu 25 la sută față de prima procedura. Ce interesați pot licita de la suma de 606.990 de lei, aproape 120 de mii de euro.

În edițiile anterioare, Sorin Frunză a precizat pentru BZI că se așteaptă ca din vânzare să acopere datoriile înregistrate la instituția financiară nebancară. Acum, afaceristul se ocupă de organizarea de evenimente într-un local din zona Bucium.

Comentarii
  • Vreau să aflu cine e arhitectu si ce scoală a terminat! După stil, casa pare o combinație între baroc și neomodernism (wc-ul din casa e baroc iar restul casei e neomodernism moldovenesc, stil inventat de Nelu Injineru’ și Nea’ Mitică Zugravu)

    Băi, e nebunie cum arată casa la exterior. Pariu că dacă ai lăsa o femeie să o construiască de la zero, această casă ararăta mai fain?

Adauga un comentariu