Local

A făcut moarte de om, după o ceartă banală! A fost de ajuns o palmă pentru ca victima să își dea duhul! Acum, ieșeanul riscă ani grei de pușcărie pentru lovituri cauzatoare de moarte! (Exclusiv)

Publicat: 24 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A făcut moarte de om după o ceartă banală A fost de ajuns o palmă pentru ca victima să își dea duhul Acum ieșeanul riscă ani grei de pușcărie pentru lovituri cauzatoare de moarte Exclusiv
Un ieșean a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a făcut moarte de om

A făcut moarte de om, după o ceartă banală! A fost de ajuns o palmă pentru ca victima să își dea duhul! Acum, ieșeanul Alexandru Constantin Cîrjan riscă ani grei de pușcărie pentru lovituri cauzatoare de moarte

A făcut moarte de om, după o ceartă banală! A fost de ajuns o palmă pentru ca victima să își dea duhul! Acum, ieșeanul riscă ani grei de pușcărie pentru lovituri cauzatoare de moarte! Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Alexandru Constantin Cîrjan. Acuzația adusă în cazul acestuia este de lovituri cauzatoare de moarte. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Alexandru Constantin Cârjan, arestat preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandru Constantin Cîrjan a intrat în atenția oamenilor legii. Astfel, ieșeanul a fost arestat preventiv, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis pe 3 iulie 2020 propunerea formulată de procurori.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Constantin Cîrjan, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, pe o perioadă de 30 de zile”, au menționat atunci magistrații ieșeni.

Pe 2 iulie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Alexandru Constantin Cîrjan.

A făcut moarte de om după un conflict banal

Anchetatorii ieșeni au precizat că, la finele lunii iunie, după un conflict spontan, Alexandru Constantin Cîrjan a lovit un cunoscut. În urma loviturii primite, victima a căzut și a suferit o altă leziune. Autoritățile au fost alertate cu privire la incident în urma unui telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului a sosit un echipaj de Poliție și unul al Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Echipajul de pe Ambulanță i-a acordat primul ajutor victimei, după care a transportat-o la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, din Iași. Însă, după câteva zile, medicii de la Neurochirurgie au constatat decesul victimei, din cauza leziunii suferite.

La rândul lor, polițiștii ieșeni au continuat cercetările și au ajuns astfel la Alexandru Constantin Cîrjan. Acesta a fost ridicat și dus la audieri. Ulterior, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. Pe data de 3 iulie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Alexandru Constantin Cîrjan. Instanța de judecată a admis propunerea formulată de anchetatori sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte. De remarcat este faptul că, la scurt timp, individul acuzat că a făcut moarte de om de la o ceartă banală a contestat decizia instanței.

Adauga un comentariu