Local

A fost aprobat decretul pentru pensionarea a doi procurori ieșeni

Publicat: 30 nov. 2022
A fost aprobat decretul pentru pensionarea a doi procurori ieșeni
Palatul de Justiție Iași

Doi procurori ieșeni, respectiv Mihaela Hitruc și Maria-Luiza Iuricic au fost eliberați din funcție.

„Decret privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a doamnei Mihaela Hitruc, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară – Direcția de Inspecție pentru procurori – pensionare;

Decret privind eliberarea din funcția de procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a doamnei Maria-Luiza Iuricic, în prezent delegată în funcția de prim-procuror al acestei unități de parchet – pensionare”, se arată în comunicat.
Comentarii
  • Domnilor, vi se pare că interesează pe cineva când ies la pensie procurorii? Mai ales că unii se pensionează din…fragedă tinerețe!!

  • Da judecatorii cand ies din sistem? Este o vaca, o proasta, o toantă, o lehuză pe numele ei real Stratan Maria. E domnisoara la 1,60 cm si 97 kile. O scorpie împuțită, pute carnea pe ea de stricată ce e….

  • Mulțumim pentru informație. Vom lucra pana la 75 ani sa plătim pensii speciale putorilor ce se cred altfel și pretind prea mult pentru lucrul lor. Activitate, de cele mai multe ori, in favoarea infractorilor. Merita pensii speciale…

Adauga un comentariu