Sport

A fost considerat „noul Messi”, iar acum doi ani a ajuns la Poli Iași! Cu ce echipă a semnat Gai Assulin!

Publicat: 22 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost considerat noul Messi iar acum doi ani a ajuns la Poli Iași Cu ce echipă a semnat Gai Assulin
Gai Assulin a trecut și pe la echipa Politehnica Iași

Gai Assulin a fost considerat unul dintre cei mai promițători jucători de la La Masia, academia Barcelonei, fiind chiar comparat cu Leo Messi. Israelianul l-a impresionat și pe Pep Guardiola, care l-a debutat într-un meci de Cupa Spaniei și a devenit cel mai tânăr jucător care îmbracă tricoul naționalei sale, la doar 16 ani.
A ajuns chiar la Manchester City, dar, la fel ca Aleix Garcia, a fost împrumutat la diferite echipe, mai întâi la Brighton, apoi în Spania, la Racing Santander, Granada, Hercules Alicante și Mallorca.

Gai Assulin a semnat în 2019 cu Poli Iași

Cariera lui Gai Assulin a intrat pe o pantă descendentă – a ajuns la echipe din Israel, Kazahstan, iar, acum 2 ani, a semnat cu Poli Iași. Nici aici nu s-a remarcat în vreun fel și a apărut în doar 6 partide. Gruparea moldoveană a renunțat la serviciile lui, iar Assulin a ajuns la o echipă extrem de modestă.
Cotidianul AS anunță că israelianul de 29 de ani a semnat cu o echipă din Serie D, AC Crema 1908, unde este antrenor Andrea Dossena, fost jucător la Liverpool și Napoli, printre altele.

Adauga un comentariu