Mozaic muzical

A fost plătită Irina Loghin să spună că are coronavirus? Artista nu s-a mai abținut și a răspuns direct

Publicat: 16 oct. 2020
Irina Loghin trista
După ce s-a vindecat, Irina Loghin a fost acuzată de faptul că a fost plătită să spună că are coronavirus.

După ce s-a vindecat, Irina Loghin a fost acuzată de faptul că a fost plătită să spună că are coronavirus. Într-o apariție TV artista a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut. De asemenea, cântăreața s-a declarat dezamăgită de anumite persoane care nu au avut o atitudine potrivită și au acuzat-o pe nedrept.

Cântăreața a povestit cum s-a infectat cu temuta boală, dar și cum a fost tratată în spitalul unde s-a internat.

A fost plătită Irina Loghin să spună că are coronavirus?

În cadrul emisiunii la care a fost invitată, Irina Loghin a vorbit despre toată perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus.

„A venit o prietenă din Basarabia și a doua zi după ce a venit la mine s-a întâlnit cu cineva în oraș și a venit înghețat. Și nu se simțea bine după și am mers să facem testul. Amândouă am ieșit pozitiv. Când am făcut testul așa am aflat că am coronavirus. Nu am avut niciun simptom. Au venit soțul și fiul meu de la munte și au ieșit și ei pozitiv. Și nici prietena mea nu și-a pierdut mirosul. Ea a trebuie să mai rămână internată că se simțea rău”, a declarat Irina Loghin.

„M-am internat imediat, nu am stat. Mi-au ieșit toate analizele normale. La un moment dat, doctorița a venit și mi-a zis că am analizele normale. Am o vârstă, m-am speriat. Nu este plăcut să stai internat că e spital. Nu ieșeam de pe holul respectiv, vedeam doar geamul deschis, dar atât. Am avut noroc de un personal medical foarte bun. Eu m-am bucurat că nu am avut simptome și m-am simțit foarte bine, nu mi-am pierdut gustul sau mirosul”, a mai spus marea artistă.

Irina Loghin, acuzată pe nedrept că a fost plătită să spună că are coronavirus

Totodată, artista a dezvăluit faptul că, pe lângă problemele cu care s-a confruntat a mai trăit o dezamăgire în momentul în care a primit diferite mesaje și apeluri de la diverși oameni care au întrebat-o câți bani a primit pentru a declara că a fost diagnosticată cu noul coronavirus:

„M-au întrebat câți bani mi-au dat să zic că am coronavirus. Este o greșeală. M-au sunat o grămadă de oameni să mă întrebe”.

Irina Loghin și-a revenit spectaculos!

Solista de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, alături de soțul și fiul ei, pentru a primi tratamentul specific coronavirusului.

Acum, după ce a depășit perioadă mai puțin fastă, Irina Loghin pare că se bucură din plin de micile plăceri ale vieții. Împreună cu o prietenă, a ieșit la o plimbare relaxantă în parc. Într-o ținută lejeră, artista de 81 de ani părea în formă, semn clar că s-a recuperat complet după tratament.

“Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul că rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul artistei, postat pe contul de socializare.

Comentarii
  • Solista de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, alături de soțul și fiul ei, pentru a primi tratamentul specific coronavirusului.- CE TRATAMENT SPECIFIC CORONAVIRUSULUI ??? CIND NU EXISTA TRATAMENT SPECIFIC, DACA AR FI NU AR MURI OAMENI

  • Solista de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, alături de soțul și fiul ei, pentru a primi tratamentul specific coronavirusului.- CE TRATAMENT SPECIFIC CORONAVIRUSULUI ??? CIND NU EXISTA TRATAMENT SPECIFIC, DACA AR FI NU AR MURI OAMENI

Adauga un comentariu