Actualitate

A fost reţinut presupusul criminal al interlopului Emi Pian

Publicat: 07 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost reţinut presupusul criminal al interlopului Emi Pian
A fost reţinut presupusul criminal al interlopului Emi Pian

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care ar fi suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost reținut, vineri, 7 august 2020, pentru 24 de ore. Anchetatorii vor cere în fața judecătorilor de la Tribunalul București arestarea bărbatului, suspectat de omor.

”În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, anunță Poliția București.

Presupusul criminal al lui Emi Pian a fost reținut pentru 24 de ore

Agresorului i s-au adus la cunoștință acuzațiile şi toate informaţiile despre proces, după ce a fost reținut pentru 24 de ore de forțele de ordine.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Vineri, suspectul de crimă urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Înmormântarea interlopului Emi Pian

Înmormântare Emi Pian. Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival în urma unei neînțelegeri la un joc de barbut. Unul dintre jucători a împrumutat bani și de la clanul Duduianu, dar și de la clanul Rinu. De aici și până la ceartă nu a mai fost decât un singur pas. Iar conflictul s-a încheiat sângeros.

Emi Pian a fost omorât în urma unui joc de barbut care a avut loc luni noaptea, între două clanuri rivale. Totul a pornit de la o ceartă între un bărbat care a împrumutat bani și de la Emi Pian, dar și de la celălalt bărbat. În acel moment, Florin Mototolea s-a luat la ceartă cu membrul clanului Rinu și a fost ucis cu sânge rece.

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus în data de 5 august la vila acestuia din Rahova. Priveghiul durează timp de 4 zile, urmând ca în weekend, acesta să fie condus pe ultimul drum.

Potrivit unor apropiați ai familiei, înmormântarea va fi una fastuoasă. Cu toate acestea, trebuie să se respecte normele de igienă și distanțare fizică. Unele persoane din clanul Duduianu au precizat că ceremonia funerară și toate datinile ar costa peste 100.000 de euro.

Acum, familia face pregătiri pentru ultimul drum al liderului clanului Duduianu. Potrivit unor surse, la înmormântare va participa chiar și Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian. Acesta va fi eliberat câteva ore din arestul penitenciarului Rahova. În momentul de față, pe gardul casei lui Emi Pian se află un afiș cu mesajul „Nu te vom uita niciodată”.

Zona este împânzită și de oamenii legii, care se asigura că totul este în regulă. De asemenea, aceștia veghează ca normele impuse de autorități să fie respectate. Chiar de la începutul priveghiului, familia și apropiații s-au organizat rapid. Au adus mese, corturi și toate lucrurile necesare pentru priveghi și ceremonia funerară.

Pe 5 august, Emi Pian a fost primit cu aplauze la vilă, chiar dacă se afla într-un sicriu. Totul s-a petrecut pe acordurile formației lui Dan Bursuc. Un alt manelist important, prezent la priveghi, a fost Sorin Copilul de Aur și Florin Salam.

Adauga un comentariu