Cancan

Înmormântare Emi Pian. Liderul clanului Duduianu va fi condus pe ultimul drum în weekend

Publicat: 07 aug. 2020
Înmormântare Emi Pian
Emi Pian va fi înmormântat ca un faraon, "blindat" de lux și multe lucruri de valoare

Înmormântare Emi Pian. Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival în urma unei neînțelegeri la un joc de barbut. Unul dintre jucători a împrumutat bani și de la clanul Duduianu, dar și de la clanul Rinu. De aici și până la ceartă nu a mai fost decât un singur pas. Iar conflictul s-a încheiat sângeros.

Emi Pian a fost omorât în urma unui joc de barbut care a avut loc luni noaptea, între două clanuri rivale. Totul a pornit de la o ceartă între un bărbat care a împrumutat bani și de la Emi Pian, dar și de la celălalt bărbat. În acel moment, Florin Mototolea s-a luat la ceartă cu membrul clanului Rinu și a fost ucis cu sânge rece.

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus în data de 5 august la vila acestuia din Rahova. Priveghiul durează timp de 4 zile, urmând ca în weekend, acesta să fie condus pe ultimul drum.

Înmormântare Emi Pian

Potrivit unor apropiați ai familiei, înmormântarea va fi una fastuoasă. Cu toate acestea, trebuie să se respecte normele de igienă și distanțare fizică. Unele persoane din clanul Duduianu au precizat că ceremonia funerară și toate datinile ar costa peste 100.000 de euro.

Acum, familia face pregătiri pentru ultimul drum al liderului clanului Duduianu. Potrivit unor surse, la înmormântare va participa chiar și Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian. Acesta va fi eliberat câteva ore din arestul penitenciarului Rahova. În momentul de față, pe gardul casei lui Emi Pian se află un afiș cu mesajul „Nu te vom uita niciodată”.

Zona este împânzită și de oamenii legii, care se asigura că totul este în regulă. De asemenea, aceștia veghează ca normele impuse de autorități să fie respectate. Chiar de la începutul priveghiului, familia și apropiații s-au organizat rapid. Au adus mese, corturi și toate lucrurile necesare pentru priveghi și ceremonia funerară.

Pe 5 august, Emi Pian a fost primit cu aplauze la vilă, chiar dacă se află într-un sicriu. Totul s-a petrecut pe acordurile formației lui Dan Bursuc. Un alt manelist important, prezent la priveghi, a fost și Sorin Copilul de Aur.

Florin Salam, dedicație specială la căpătâiul interlopului

Pe de altă parte, Florin Salam a fost și el la căpătâiul lui Emi Pian. Acesta a compus și cântat o melodie dedicată special acestuia, „Intru tânăr în pământ”. La auzul versurilor, mulți membri ai clanului nu și-au putut stăpâni lacrimile.

„Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ,/ Ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată./ Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ,/ Să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, a cântat Salam în primele versuri ale melodiei dedicate interlopului.

Unde va fi înmormântat Emi Pian

Emi Pian va fi înmormântat în Cimitirul „Tudor Vladimirescu” din Rahova. Potrivit Cancan, un loc de veci în cimitirul respectiv ar costa între 2000 și 3.500 de euro, în funcție de poziționare. Înmormântare Emi Pian. Apropiații susțin că sâmbătă va fi un eveniment grandios. Liderul clanului Duduianu va fi înmormântat ca un faraon, „blindat” de lux și multe lucruri de valoare.

Adauga un comentariu