Prima pagină » Titlurile zilei » A fost unul dintre cei mai bogați ieșeni după ce a luat potul cel mare la Loto. Iată cum arată mormântul milionarului de la Târgu Frumos – FOTO

A fost unul dintre cei mai bogați ieșeni după ce a luat potul cel mare la Loto. Iată cum arată mormântul milionarului de la Târgu Frumos – FOTO

11 mai 2024, 02:00, 5 ,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

La mormântul milionarului Mihai Cazacu, de la Târgu Frumos, au rămas câteva candele și o poză lipită de cruce. Acesta s-a stins subit din viață, la doar 51 de ani, în Constanța

Pe data de 24 septembrie 2023, Mihai Cazacu a fost condus pe ultimul drum de cei dragi, spre cimitirul din Târgu Frumos. Apropiații au susținut că bărbatul era atent la nevoile celorlalți și au fost îndurerați pentru pierderea suferită. Totuși, după mai bine de jumătate de an, mormântul acestuia arată ca oricare altul, iar lângă o cruce simplă de lemn mai ard câteva candele puse de rudele acestuia.

Așa arată mormântul milionarului de la Târgu Frumos

Pe data de 20 septembrie 2023, milionarul de la Loto 6 din 49, Mihai Cazacu, a murit la vârsta de 51 de ani în municipiul Constanța. Afaceristul din Târgu Frumos a ajuns cunoscut după ce în anul 2008 a câștigat suma de 3,8 milioane de euro. Pe 24 septembrie, acesta a fost înmormântat în cimitirul din Târgu Frumos. Mormântul fostului milionar este delimitat cu câteva borduri din beton, iar deasupra sunt plantate flori.

Apropiații bărbatului au mai fost pe la locul de veci, deoarece încă erau candele aprinse lângă o cruce de lemn pe care era lipită o fotografie cu Mihai Cazacu. Pe lângă mormânt au început să crească și puieți de la un copac din apropiere. Milionarul de la Loto a decedat la Constanța, în parcarea unui hotel unde făcea renovări. Rudele acestuia au fost suspicioase în ceea ce privește moartea bărbatului.

„Uitați, i-a dat viața tot ce și-a dorit și tot aici a ajuns, indiferent ce bani ai, tot aici ajungi. Vin și îngrijesc mormântul soției aici când pot, însă nu prea am mai văzut pe nimeni, însă văd niște candele aprinse, deci înseamnă că tot a fost cineva la el. Era cunoscut, însă am auzit deodată de el când a murit”, a spus un bărbat ce era lângă un mormânt din apropiere.

Ieșeanul a avut mai multe probleme cu legea

De-a lungul anilor, Mihai Cazacu a pierdut banii câștigați la Loto și a avut mai multe probleme cu legea. În 2013, acesta a fost prins băut la volan și nu a vrut să sufle în aparatul etilotest, însă în cele din urmă a recunoscut că a consumat alcool. Ulterior, s-a descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge. Nivelul alcoolului din corpul lui Mihai Cazacu era extrem de mare și putea intra chiar în comă sau deceda. Cazacu a avut mai multe firme care au fost implicate într-o rețea de evaziune fiscală.

În 2019, Autoritatea Fiscală i-a băgat societățile în insolvență. Acesta avea afaceri în diverse domenii, precum comerțul animalelor și materialelor de construcții, însă au rulat fictiv milioane de euro care au adus prejudicii statului. Firma de construcție a lui Mihai Cazacu a fost controlată de Fisc, astfel că au fost descoperite toate neregulile milionarului.

Pe la mormântul milionarului de la Târgu Frumos mai trec, din când în când, apropiații și lasă candele aprinse.

Comentarii
  • Bravo lui! Foarte bine ca si-a cheltuit banii cum a dorit el, si nu i-a dat la popi, gropari si „artisti” ai monumentelor funerare.

  • Inainte de momentul castigului de la loterie a fost controlat de ANAF……. sigur ca NU…

  • Asa se intampla cand intra multi bani pe mana prostului. De aia lumea trebuie sa ramana saraca…

  • Pe ăsta la băgat în pământ Hirtopanu Nuța , ăla gras și chel care vinde droguri și face cămătărie. Sper ca dormi liniștit când știi cat rău ai putut să-i faci acestui om.Dumnezeu nu e tigan și nici nu doarme. Dumnezeu să-i ierte pe amândoi zău dacă nu.

  • Întrebare pt postaci.. cum ar trebui sa arate un mormânt…în lumea civilizată e cea mai simplă și plăcută imagine…la noi …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *