International

A găsit un cap de șopârlă în sosul bolognese cumpărat din LIDL UK

Publicat: 16 iul. 2020
LIDL
LIDL

O mămică s-a „revoltat” când fiica ei a găsit ceea ce părea a fi un cap de șopârlă în sosul ei vegan bolognese. În timp ce Isabelle ajunsese la ultimele câteva îmbucături, a fost șocată să găsească în mâncarea să un cap de reptilă.

Polly Wheaton, în vârstă de 47 de ani, a ieșit la Lidl pentru a cumpăra ingredientele pentru o rețetă vegană pentru fiicele sale gemene, Isabelle și Megan, de 20 de ani. Dar, pe măsură ce Isabelle a ajuns la ultimele guri din farfurie, a fost îngrozită să găsească ceea ce arăta ca fiind capul unei reptilei în mâncarea ei. Familia consideră că provine dintr-un borcan cu sos din supermarket.

Lidl și-a cerut scuze familiei și a lansat o anchetă minuțioasă, însă Polly a susținut că nu își va mai face cumpărăturile din acest supermarket. În plus, ea a spus că fiica ei a fost de-a dreptul „traumatizată” și că încă nu poate să mănânce cum trebuie după cele întâmplate.

Tânăra a fost șocată de întâmplare

„Nici măcar nu este vorba despre a fi vegan – nimeni nu vrea să găsească asta în mâncare, indiferent dacă mănâncă carne sau nu”, a adăugat Polly. „Simt, sincer, că în cazul acestui produs a trebuit făcută o reclamație. Faptul că am găsit un animal exotic în mâncarea noastră în mijlocul unei pandemii globale este șocant. Cred că acest lucru ar trebui să aibă prioritate față de cineva care s-a plâns de o conservă rea de fasole sau ceva de genul acesta.”

Adauga un comentariu