Cancan ultimă oră

A murit la 27 de ani după o greşeală stupidă. „A fost un şoc incredibil”

Publicat: 20 iul. 2020
Alice Burton Bradford
Alice Burton Bradford

O tânără de 27 de ani din Marea Britanie, pasionată de fitness, a murit singură acasă după ce a băut alcool pe stomacul gol, în timpul perioadei de izolare.

Alice Burton Bradford a făcut cetoacidoză alcoolică, o complicație metabolică rară care poate fi declanșată de ingerarea de alcool pe stomacul gol, conform Daily Star.

Prietenii tinerei au spus că iubea ciclismul, fitness-ul și jogging-ul și nu era alcoolică. Aaron Mulvay, care a fost prieten cu Alice timp de opt ani, s-a declarat șocat de moartea fetei.

„A fost un șoc incredibil. Nimeni nu se aștepta la asta. Ne-am întâlnit cu trei săptămâni în urmă, a venit cu bicicleta până la mine să mă salute de la distanță”, a spus Aaron.

Tânăra a murit luna trecută. Nu a apucat să ajungă la spital, deoarece a leșinat în grădina casei. „Nu suntem siguri cât a băut în acel weekend, dar nu era alcoolică. Nu a mâncat suficient și asta a declanșat o acumulare de acid în stomacul ei”, a adăugat Aaron.

Având în vedere că nu le-a fost permis să meargă la înmormântare, din cauza pandemiei de Covid-19, prietenii fetei strâng bani pentru a construi o bancă în memoria ei.

Adauga un comentariu