Cancan ultimă oră

A murit Laura Zecheru, una dintre cele mai talentate violoniste ale Orchestrei Naţionale Radio

Publicat: 01 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este o zi tristă pentru iubitorii de muzică! Laura Zecheru, una dintre cele mai cunoscute și talentate violoniste din cadrul Orchestrei Naționale Radio a murit la numai 33 de ani, din cauza unor grave probleme de sănătate.

Laura Zecheru, una dintre cele mai talentate și cunoscute violoniste de la noi din țară s-a stins din viață la numai 33 de ani, din cauza unor grave probleme de sănătate. Este o zi extrem de tristă pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe tânăra artistă și atât familia acesteia, cât și colegii din Orchestra Națională Radio, nu-și pot reveni din șoc. Apropiații Laurei susțin că aceasta avea mari probleme de sănătate și, la doar 33 de ani, organismul ei a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva de la moarte.

Violonista era o soție de nota 10, o mamă dedicată și o colegă pe cinste, căci așa o descriu toți cei care au cunoscut-o pe Laura Zecheru. Artista a murit pe 29 ianuarie, iar mâine va fi condusă pe ultimul drum. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Slobozia cu Hramul Sf. Nicolae din Clinceni.

Prietenii, colegii și toți cei care au cunoscut-o pe Laura Zecheru sunt în stare de șoc. Aceștia au transmis numeroase mesaje prin care își exprimă regretul vizavi de moartea prematură a artistei.

”Cu sufletul in genunchi ne luam ramas bun de la prietena noastra Laura Zecheru. Drum lin spre Ceruri, om minunat si bun! Te vom purta în inima noastră!, Orchestra Națională Radio anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a dragei noastre colege si prietenă Laura Zecheru. Drum lin, Laurici!”, sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii Laurei Zecheru.

Adauga un comentariu