Actualitate

A murit mama lui Nicolae Botgros. Evenimentul nefericit s-a petrecut chiar de ziua maestrului

Publicat: 26 ian. 2022
a murit mama lui Nicolae Botgros
Nicolae Botgros este în doliu după ce i-a murit mama chiar de ziua lui

Tragedie în familia dirijorului Orchestrei Lăutarii după ce a murit mama lui Nicolae Botgros, în ziua când acesta aniversa 69 de ani. În ultima vreme, cunoscutul rapsod pare să fie lovit numai de necazuri după ce anul trecut a fost în comă din cauza COVID. Mai mult, Nicolae Botgros și-a pierdut și soția, pe Lidia Bejenaru, care a murit vara trecută fiind răpusă de o maladie nemiloasă. Astfel, ziua de 25 ianuarie, care trebuia să fie una fericită pentru artist, va deveni de-acum una de tristă amintire.

Cunoscutul rapsod Nicolae Botgros trece prin clipe teribile după nenorocirea care s-a abătut asupra lui marți, 25 ianuarie. De ziua sa de naștere, când toată lumea ar fi trebuit să fie fericită și să-l sărbătorească pe artist, s-a întâmplat pe dos. Acum, la jumătate de an de la moartea Lidiei Bejenaru, soția dirijorului, familia se pregătește pentru o altă înmormântare.

A murit mama lui Nicolae Botgros

Mama artistului Nicolae Botgros s-a stins din viață chiar în ziua în care acesta își sărbătorea ziua de naștere. Pe 25 ianuarie, marele dirijor a împlinit 69 de ani, iar familia și prietenii l-au felicitat încă de la primele ore ale dimineții. Ceea ce părea a fi o zi fericită pentru artist, s-a transformat într-o zi de doliu. Acum Nicolae Botgros se pregătește pentru înmormântarea celei care i-a dat viață. Artistul ar fi trebuit să sărbătorească și să se bucure că a mai trecut peste un an greu, însă zâmbetul i-a fost luat imediat de pe buze când a aflat că mama sa a murit.

Ieri, pe pagina de Facebook a dirijorului urările și felicitările de la mulți ani nu au contenit. Toți cei care îl cunosc, au cântat cu el sau pur și simplu îl apreciază, i-au transmis gânduri bune. Spre deosebire de alți ani, de data aceasta artistul nu a apucat să le răspundă oamenilor care l-au felicitat de ziua lui. O tragedie a îndoliat toată familia și a transformat o zi fericită în una cât se poate de tristă.

Nicolae Botgros a avut un an dificil

Anul acesta, pentru maestrul Nicolae Botgros a fost prima dată când și-a sărbătorit ziua de naștere fără soția sa. Lidia Bejenaru Botgros s-a stins din viață în 2021, la vârsta de 68 de ani, după ce a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. A fost o artistă iubită și un om bun și apreciat atât în Republica Moldova, cât și în România. Din păcate, o boală grea i-a curmat viața, după lungi suferințe.

Nicolae Botgros a declarat că a fost foarte afectat de pierderea soției sale lângă care a stat 50 de ani, o viață de om. Dirijorul spunea că soția lui era puterea lui și că de când ea a plecat, toate s-au schimbat. În plus, în primăvara anului trecut, dirijorul a trecut prin momente dificile după ce s-a infectat cu COVID. Atunci el a fost pentru o perioadă la reanimare, dar și-a revenit în cele din urmă. Iar acum, a mai primit o lovitură după ce a murit mama lui Nicolae Botgros.

Judecata soților Ceaușescu
Adauga un comentariu