Cancan ultimă oră

A născut Denisa Filcea! Soția lui Flick a adus pe lume o fetiță

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A născut Denisa Filcea Soția lui Flick a adus pe lume o fetiță
A născut Denisa Filcea, soția celui cunoscut în România după numele Domnul Rimă

Încă o veste mare în lumea showbizului. A născut Denisa Filcea, soția celui cunoscut în România după numele Domnul Rimă. Denisa a adus pe lume o fetiță sănătoasă, acesta fiind primul ei copil și a lui Andrei Sebastian Filcea. Vestea mare a fost dată chiar de către proaspătul tătic, printr-o postare pe Instagram.

Fetița Denisei și a lui Andrei Sebastian a venit pe lume joi, 23 iunie 2022. În cinstea ei, tatăl a compus câteva versuri extrem de emoționante menite să marcheze această zi specială pentru familia sa.

„Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!”, sunte versurile compuse de Sebastian Flicea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

A născut Denisa Filcea

Pe fetița Domnului Rimă o va chema Eva Maria, un nume cu totul special, ales de către Denisa și Flick, în calitate de părinți pentru prima oară în viață. Omul de radio este foarte fericit că și-a îndeplinit visul de a deveni tată.

Denisa Filcea provine din Oradea și a participat la diferite concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Plante 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018. În prezent, ea are propria afacere, fiind managera unei școli de dezvoltare personală pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani.

Povestea de dragoste dintre Denisa și Flick a început în pandemie, iar de atunci sunt de nedespărțit. Nu le-a trebuit mult să-și dea seama că vor să fie împreună pentru tot restul vieții, motiv pentru care s-au căsătorit destul de repede, iar acum iată că au devenit părinți pentru prima dată.

Denisa Filcea și Flick au împlinit 2 ani de relație

Denisa Filcea și soțul ei, Flick, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au împlinit recent doi ani de când s-au cunoscut. Cei doi vor avea împreună un copil, însă aceștia nu au precizat încă sexul bebelușului deoarece au mărturisit că vor păstra acest moment pentru ei, însă dacă vor simți, o vor face și în mediul online.

Denisa Filcea și partenerul ei de viață, Flick, sunt destul de discreți cu evenimentele importante din viața lor, iar cei doi vor să-și țină viața personală departe de lumina refectoarelor.

Adauga un comentariu