International

A nins într-o zonă din Arabia Saudită! Copiii au fost cei mai bucuroși de zăpadă – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A nins într-o zonă din Arabia Saudită Copiii au fost cei mai bucuroși de zăpadă - FOTO VIDEO
Copiii din Arabia Saudită au fost cei mai fericiți pentru că a nins

Munții Tabuk au fost acoperiți de zăpadă sâmbătă, 1 ianuarie 2022, după o scădere uriașă a temperaturii peste noapte. Copiii din Arabia Saudită au fost cei mai fericiţi. Mulţi dintre ei nevăzând zăpadă.

Videoclipurile cu furtuna și cu oameni care sărbătoreau ninsorile au circulat pe scară largă pe rețelele de socializare, cu scene impresionante cu Jabal Al-Lawz, situat în nord-vestul Regatului, acoperit de zăpadă.

 

În Arabia Saudită a nins, iar copiii au petrecut în zăpadă

Mai mulți excursioniști au fost dornici să surprindă scena și să se bucure de atmosferă și au existat comentarii încântate din partea locuitorilor din Tabuk, în timp ce cei din alte regiuni priveau cu invidie în timp ce zăpada învăluia vârfurile munților.

Apărarea Civilă a Arabiei Saudite a îndemnat vizitatorii și locuitorii din Tabuk să fie vigilenți pe fondul vizibilității scăzute și a posibilității de ploi abundente și tunet care se preconizează să dureze până luni.  Jebel Al Lawz este un munte din nord-vestul Arabiei Saudite, lângă granița cu Iordan, în provincia Tabuk, la aproximativ 200 de kilometri nord-vest de orașul Tabuk.

Între timp, Centrul Național de Meteorologie al Arabiei Saudite a declarat că sunt așteptate furtuni însoțite de averse și grindină în Makkah, Al Bahah, Riad, Al Qassim și în alte zone ale regatului.

Zăpada a acoperit părți din orașele din nordul regatului anul trecut. Ultima dată când Arabia Saudită a experimentat atât de multe ninsori a fost în 2018, când localnicii și turiștii s-au bucurat de activități de zăpadă distractive, cum ar fi călărie cu sania și lupte cu bulgări de zăpadă.

Adauga un comentariu