Cancan

A pozat Ioana Filimon nud? Dramele din viața fostei Miss România 2016

Publicat: 29 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A pozat Ioana Filimon nud Dramele din viața fostei Miss România 2016
Singurele apariții nud ale Ioanei Filimon au fost câteva poze artistice după ce a câștigat Miss România 2016

Frumoasa șatenă, Ioana Filimon, a renunțat la inhibiții și a pozat nud. Cu un corp de invidiat, aceasta a făcut câteva fotografii artistice în urmă cu aproximativ 4 ani. Cu toate că este foarte apreciată pentru felul în care arată, vedeta a fost criticată în copilărie pentru aspectul buzelor sale. Ba mai mult, Ioana a fost agresată și de unul din foștii săi iubiți.

Pe lângă titlurile câștigate, aceasta a participat și la două emisiuni cunoscute, „Bravo, ai stil! Celebrities” și „Ferma vedetelor”.

A renunțat Ioana Filimon la haine și a pozat nud?

Ioana Filimon este una dintre cele mai de succes fotomodele din România. Aceasta se poate mândri cu trei titluri câștigate: Miss România 2016, Miss Tourism Universe 2018 și Miss Global Model of the WORLD 2019. Pe lângă faptul că vedeta este foarte apreciată pe plan național, Ioana este cunoscută și pe plan internațional, bucurându-se de un real succes. Frumoasa șatenă are 30 ani și cu toate că a terminat „Ingineria și Protecția Mediului”, aceasta are o pasiune pentru modelling încă din adolescență. După ce a câștigat Miss România 2016, aceasta a renunțat la inhibiții și a făcut o serie de poze artistice nud. De asemenea, cântărețul Mihai Trăistariu a pozat nud pe pagina sa de OnlyFans, după ce a fost criticat în nenumărate rânduri pe Instagram pentru pozele indecente. 

Cu un corp de invidiat și cu un bust generos, modelul a recunoscut că a apelat și la medicul estetician. Vedeta a fost pusă la zid de mai multe ori pentru faptul că are nenumărate intervenții, iar Ioana a declarat că de fapt are una singură.

„Am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Buzele sunt naturale, am repetat de 1000 de ori, dar se pare că lumea este încăpățânată, mai încăpățânată ca mine, și nu vrea să mă creadă. Prima oară când am apărut în presă s-a spus că sunt operată, că am buze, nasul, sânii făcuți.”, a declarat Ioana Filimon.

Cu toate că vedeta a fost acuzată în nenumărate rânduri că are acid în buze, aceasta a menționat că a fost complexată încă din adolescență de faptul că le are prea mari. Ba mai mult, de multe ori Ioana Filimon evita să folosească rujul pentru a nu atrage și mai mult atenția asupra buzelor sale. 

„Nu a fost uşor să fii mică şi să ai aşa un complex. Acum îmi place şi mie, dar până acum patru, cinci ani, nu mă dădeam cu nimic pe buze.”, a mai menționat vedeta.

Modelul a fost criticat chiar și pentru faptul că are implanturi mamare și că nu ar fi trebuit să câștige Miss România 2016. Aceasta a fost dezamăgită de reacțiile pe care le-au avut fanii săi deoarece este de părere că acuzațiile lor nu au fost fondate.

Dramele din viața fostei Miss România 2016

Cu toate că acum frumoasa șatenă este apreciată pentru buzele sale naturale, în copilărie, a avut parte de bullying. Aceasta a fost destul de afectată de remarcile răutăcioase ale copiilor, Ioana Filimon ajungând să-și întrebe mama printre lacrimi ce ar putea să facă pentru a se integra în rândul standardelor de frumusețe. O altă dramă prin care a trecut modelul este faptul că a fost bătută și înșelată de către unul din iubiții săi. Pe lângă faptul că vedeta a fost agresată atât verbal, cât și fizic, fostul său partener a venit la masă chiar cu amanta lui, fără ca ea să știe că are o aventură cu femeia respectivă.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal’.”, a declarat Ioana Filimon.

Singurele apariții nud ale Ioanei Filimon au fost câteva poze artistice după ce a câștigat Miss România 2016. Deși nu a mai renunțat la haine, aceasta continuă să-și impresioneze fanii cu pozele sale provocatoare de pe rețelele de socializare. Cristina Șchiopu este o altă vedetă ce a renunțat la haine și a făcut videochat pentru o perioadă scurtă de timp.

Adauga un comentariu