Cancan

A pozat nud Claudia Iosif? Cum s-a afișat iubita lui Dorian Popa pe Instagram

Publicat: 06 dec. 2021
Claudia Iosif nud
Frumoasa Claudia Iosif s-a afișat pe rețelele de socializare în ipostaze provocatoare, dar a refuzat să pozeze nud.

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, iar multă lume se întreabă dacă a pozat nud Claudia Iosif. Focoasa brunetă și-a surprins admiratorii pe rețelele de socializare după ce a postat fotografii incendiare. Iată cum s-a afișat iubita lui Dorian Popa pe Instagram.

Claudia Iosif, despre aparițiile nud în mediul online 

Iubita lui Dorian Popa atrage privirile de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Bruneta cu forme voluptoase trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dorian Popa. Cei doi se afișează în public ori de câte ori au ocazia, dar se bucură de succes și pe rețelele de socializare. 

Celebrul cântăreț și vlogger este mândru de iubita lui și o susține în toate proiectele profesionale. Mai mult, Dorian Popa promovează ținutele create de frumoasa Claudia Iosif în videoclipurile sale, arătând tuturor cât este de talentată partenera lui de viață.

La 38 de ani, Claudia Iosif, cunoscută de public cu numele „Babs”, arată spectaculos și are un fizic de invidiat. Focoasa brunetă nu ezită să își etaleze formele perfecte, iar fotografiile din spațiul virtual au aprins imaginația admiratorilor.

Cu toate acestea, iubita lui Dorian nu a pozat nud pentru publicațiile de profil, însă este extrem de dezinvoltă când vine vorba de postările provocatoare de pe Facebook sau Instagram.

Focoasa brunetă a mărturisit că relația cu celebrul cântăreț este una palpitantă, însă partenerul ei de viață este extrem de devotat și grijuliu.

„Nu este uşor să fii iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.”, a mărturisit frumoasa Claudia Iosif.

Ce spune iubita lui Dorian Popa despre ipostazele incendiare de pe Instagram

Claudia Iosif și-a surprins fanii cu o postare în care apare complet goală pe o masă de masaj. Aceasta s-a lăsat fotografiată afișându-și formele perfecte, spre încântarea internauților. Aprecierile și comentariile nu au întârziat să apară, însă „Babs” a ținut să facă o precizare. Bruneta a mărturisit că poza conține o iluzie optică, de aceea nu se observă că are pe ea lenjerie intimă.

„Am chiloți pe mine”, a menționat Claudia Iosif pe Instagram.

Se pare că apariţiile extrem de provocatoare din public sau din mediul online nu îl deranjează pe iubitul ei, Dorian Popa. Mai mult, acesta o îndeamnă pe frumoasa „Babs” să aibă un stil de viață sănătos și să facă mult sport pentru a se menține în formă. 

„Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos.”, a mărturisit focoasa brunetă.

Claudia Iosif și Dorian Popa formează de mai mulți ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă, iar planurile de viitor ale acestora sunt serioase. 

„Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. (…) Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta. Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate.”, a precizat aceasta.

Frumoasa Claudia Iosif s-a afișat pe rețelele de socializare în ipostaze provocatoare, dar a refuzat să pozeze nud. La vârsta de 38 de ani, iubita lui Dorian Popa arată spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. 

Adauga un comentariu