Cancan

Claudia Iosif se iubește cu un bărbat celebru din România. „Nu este uşor să fii iubita lui!”

Publicat: 03 dec. 2021

Este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, dar puțini sunt cei care știu că frumoasa Claudia Iosif se iubește cu un bărbat celebru din România. Focoasa brunetă atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, afișând un fizic fără cusur. 

Mai mult, Claudia Iosif are propria afacere de succes, iar în mediul online vedeta își promovează proiectele sale. Pe lângă o carieră impresionantă, tânăra arată spectaculos, iar fotografiile de pe rețelele de socializare pun pe jar inimile admiratorilor. 

Claudia Iosif este o femeie împlinită și pe plan personal. Aceasta se iubește de mai mulți ani cu un bărbat celebru de la noi din țară.

Claudia Iosif, poveste de dragoste cu Dorian Popa

Claudia Iosif are o relație cu celebrul cântăreț și vlogger Dorian Popa din 2015. Cei doi s-au afișat de la început în public extrem de încrezători și și-au declarat iubirea fără prea multe rețineri. Diferența de vârstă dintre aceștia nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste sau să își facă planuri de viitor.

Cu toate că relația lor a fost privită cu suspiciune de public și de apropiați, Claudia Iosif și Dorian Popa au demonstrat că nimic nu poate sta în calea iubirii lor puternice. 

Iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif, este cunoscută de admiratori cu numele „Babs”, remarcându-se prin formele perfecte și atitudinea sexy. Aceasta a demonstrat că, pe lângă frumusețea răvășitoare, este și o bună antreprenoare. 

Claudia Iosif are propriul brand de haine și se bucură de succes în mediul online. Bruneta este designer vestimentar, iar ținutele pe care le creează sunt purtate de iubitul ei celebru în videoclipurile sale.

La rândul lui, Dorian Popa este un cântăreț celebru și un vlogger renumit, dar este alături de partenera lui de viață în toate proiectele acesteia. Se pare că artistul este exigent cu iubita lui și o motivează de fiecare dată să se perfecționeze în tot ceea ce face.

Focoasa brunetă a mărturisit cum este relația ei de dragoste cu unul dintre cei mai curtați bărbați din lumea mondenă, oferind detalii inedite din viața de cuplu. 

„Nu este uşor să fii iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.

Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă”, el este foarte chibzuit”, a declarat iubita lui Dorian Popa.

Cine este Claudia Iosif

Cunoscută de public drept „Babs”, Claudia Iosif se iubește de mai mulți ani cu celebrul Dorian Popa. Aceștia s-au cunoscut în 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

Iubita celebrului cântăreț are 38 de ani și se bucură de succes în afaceri. Focoasa brunetă este de profesie designer vestimentar și creează ținute extrem de apreciate de public. Cu același stil excentric precum al partenerului ei de viață, bruneta își promovează hainele pe care le creează în mediul online, iar pe rețelele de socializare are parte de susținerea internauților.

Mai mult, Claudia Iosif este încurajată și de iubitul ei, care îmbracă în unele videoclipuri ținute realizate de focoasa brunetă.

Cea supranumită „Babs” este preocupată și de aspectul fizic, având la 38 de ani un corp de invidiat. Iubita lui Dorian Popa face mult sport, are un stil de viață sănătos și nu ezită să apeleze la ajutorul chirurgilor atunci când este nevoie. Claudia Iosif a recunoscut faptul că are mai multe operații estetice, iar pe viitor intenționează să recurgă la alte intervenții dacă va fi cazul.

Claudia Iosif și Dorian Popa au planuri serioase de viitor și își doresc să devină părinți. După ce s-au mutat împreună și au dezvoltat mai multe afaceri, aceștia se gândesc și la copii. Iubita cântărețului a declarat în cadrul unei emisiuni că își dorește să devină mamă, însă nu este adepta căsătoriei.

„Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. (…) Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta. Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate.”, a precizat aceasta.

Claudia Iosif trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dorian Popa. Bruneta se bucură de succes în afaceri și de celebritate în lumea mondenă. În prezent, Claudia Iosif și Dorian Popa formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu