Local

A recunoscut! El este polițistul de frontieră diagnosticat cu coronavirus! După ce a infestat oamenii din Time Out și Fratelli, a făcut o postare care i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Publicat: 16 mart. 2020

Polițistul de frontieră, diagnosticat cu coronavirus, a recunoscut :”Am fost diagnosticat dintr-un ghinion teribil”. Toată lumea a rămas șocată după ce a recunoscut tot! Prietenii de pe facebook au văzut postarea și au rămas uimiți de sinceritatea lui.

Răzvan Ioan, polițistul de frontieră diagnosticat cu coronavirus, după o săptămână de la diagnosticare, a recunoscut faptul că trece printr-o perioadă dificilă. Printr-o postare pe pagina sa de socializare acesta își anunță prietenii că are coronavirus și îi este greu. Acesta își roagă prietenii să stea acasă. Este internat la Spitalul de Boli Infecțioase Iași și se simte „izolat de tot ce înseamnă viață”. Reamintim faptul că înainte de a fi diagnsoticat, acesta a mers în Time Out, Fratelli și o cunoscută sală de sport din Iași.

„Dau astăzi, la fix o săptamână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieții mele de pâna acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu CoVid-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptamână după ce m-am întors din Varșovia, dintr-un ghinion teribil și pentru ca așa a vrut Dumnezeu.

N-o să vorbesc despre ce a aparut prin presa, pentru ca mi-am spus punctul de vedere și cum au stat lucrurile. Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toți care citiți aceste rânduri, este sa gândiți. Sa gândiți, sa dați dovadă de solidaritate, de toleranță, de empatie și de înțelegere pentru toți semenii noștri.

Lucrul cel mai greu suportabil, pe lânga virusul în sine, necunoscut pentru mulți, și ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2×2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VA ROG DIN SUFLET, să stați acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic și cu tot ce înseamnă ființa mea și ajutorul vostru.

Dar pe voi, toți, vă rog, STAțI ACASă ! Ascultați și urmați regulile impuse în aceste momente dificile, pentru ca sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanță; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideți să sprijinim autoritățile și sistemul medical și să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot sa fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul, dar voi, cei sanatoși, ce scuză plauzibilă aveți ?

#eusunt32 #stamacasa #macarAcum #respectamRegulile
P.S. Zâmbetul n-o sa mi-l învingă nici măcar virusul asta infect
P.S 2. Fiți mai buni…nu doare…

Comentarii
 • Pe amiralul Chelaru, din Constanta, care desi a fost informat de autoritatile NATO ca, in cursul unei intalniri oficiale, a fost in contact cu purtatori de COVID-19, iar el a ascuns acest lucru, nu-l baga nimeni intr-o boxa 2/2, fara acces la…ALEGERI?

 • S-a distrat si individul un pic, inainte de a-l baga la etuva. Si, fiind un bun samaritean, a tinut neaparat sa dea din kkvirusii lui si la altii.

 • marsh ma nesimtitule, vii din Italia unde stiai de la inceputul lui martie cate mii de cazuri sunt si nu te intrebi daca nu cumva te-ai molipsit, acum ca esti izolat dai sfaturi de izolare cand te-a durut in pl si te-ai distrat dupa revenirea din Italia, plus ai asteptat o saptamana sa spui cine esti, mancate-ar coronavirusu mai belitule, macar nu mai fa pe bunul samaritean.
  in plus pentru toti care nu stiu, izolarea ar putea fi de 14 zile si dupa ce v-ati vindecat de virus iar daca sunteti in faza de molipsit fara simptome e posibil sa il purtati si o luna de zile, asa ca mai mult decat izolare cat se poate ar fi o igiena corespunzatoare, masca pe fata si aveti grija sa nu tusiti peste tot sa dati virusul daca chiar va pasa

 • Melinte Mihail din comuna Coarnele Caprei ,politist eminent la Postul de Politie Becesti este bun prieten si coleg de club cu infectatul .Chiar la adus bunul Dumnezeu in clubul Fratelli in acea noapte si chiar o coincidenta ,fregventeaza aceiasi sala de sport cu infectatul .
  Mascatii de la jandarmerie ,DSP si politie cu IZOLETA SA IL RIDICE PE MELINTE MIHAIL CA E INFECTAT 100/100 COVIT-19 NU UCIDE …………….OMOARA BATRINII ,OMOARA OAMENI DESTEPTI CU EXPERENTA DE VIATA ,OMORA DOCTORI IN STIIINTE POLITICE SI ……………

 • Bai RAPAN de om ce esti, DE CE AI FACUT ATITA RAU ???????????????????
  CE MERITI TU ??????????????????
  MILA ????
  NU !!!!!!! MOARTE !!!!!!!!!!! ASTA MERITI CACATULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sanatate multă,curaj si incredere toate se vor rezolva.Nu judecati,foarte multi nu au inteles gravitatea acestui virus.Nu judecati pe nimeni.Hai ,sa fim alaturi de ei chiar si virtual.Oricine poate cadea in plasa acestui virus agresiv.

 • Astia iau pensie speciala!
  Unul din motive este ca au tot felul de restrictii in perioada in care sunt angajati la militie, armata, pompieri, etc.
  Care e restrictia in a fi cocalar in timpul liber?
  Hai, inteleg sa mergi in club, la un party…dar cati dintre voi mergeti la TREI party-uri intr-o seara?
  Doar daca esti rupt de beat, drogat sau disperat dupa pi…#da!

 • A fost la.Sala Vivertine…asa ca cei care stiti ca a_ti participat la petrecerea Vivertine in data de 7 martie…ar trebui sa faceti un control…

 • Citesc unele comentarii și îmi pare rău să vă spun faptul că cei mai multi nu au un pic de creier sau suflet. Probabil l-ar omorî cu pietre pe acest polițist dacă l-ar avea în față.

  Oamenilor, dacă pot să vă spun așa, deși nu prea dați dovadă că ați mai fi oameni cei mai mulți dintre voi. Fiecare dintre noi, putea fi în locul lui.

  Așa nu demonstrăm că merităm să ne vindecăm.

  Acest virus, ca să lămurim situația, nu va dispare așa de ușor. Or fi ele vaccinuri în curs de realizare, dar abia spre toamnă pentru cei mai mulți poate vor fi disponibile. Au acces în primul rând când va fi gata ȘI ASTA DOAR DACĂ VA FI GATA, doar elitele. SAU poate vaccinul deja există și acest virus s-a dorit a fi răspândit. Pentru unii suntem prea mulți și în vremurile actuale, diminuarea drastică a maselor nu o mai faci cu războaie, economic nu mai rentează.

  Dar uitați că în lume sunt alte boli la ordinea zilei mult mai grave, care lasă acest COVID-19 în ceață.

  Și până la urmă, observ faptul că toți într-un final încep să își întoarcă capul și spre Dumnezeu. Poate așa a orânduit EL să fie, sincer eu cred că s-a cam săturat de răutatea noastră. Lumea actuală e un haos. Un adevărat Babilon. Va fi bine sau mai bine, când vom învăța să devenim mai buni și mai iertători. Până atunci să nu aveți speranțe de mai bine. Vin vremuri grele!

 • Hehehe Razvane, ce de-a calici comentatori de meserie pe aici.. 😉 Fi tare, jmeker cum te stiu si lasa fraieri.. 😉 Noi ne traim viata cum stim, ei cum stiu.. 😉 Ca vorba aia, caini latra, ursu trece.. 😉 Nu mor cai cand vor caini.. 😉 Te pupa camaradul tau de arme Stef!

Adauga un comentariu