Stiri medicale

Un gamer a suferit un accident vascular după ce s-a jucat aproape non-stop o lună

Publicat: 18 iul. 2020
gamer
A suferit un AVC după ce s-a jucat non-stop o lună

A suferit un AVC după ce s-a jucat non-stop o lună. Un adolescent din China a pierdut controlul asupra întregului său braț stâng după s-a jucat aproape non-stop o lună.

Nanning Television a raportat că un băiat de 15 ani pe nume Xiaobin a fost dus în grabă la un spital din Guangxi, după ce a leșinat. Ceea ce a socat medicii a fost faptul că a jucat jocuri video timp de 22 de ore pe zi.

Focarul Covid-19 a însemnat că Xiaobin trebuia să participe la cursuri online, acasă, după închiderea școlilor. Cu toate acestea, părinții lui nu știau ce făcea cu adevărat în camera lui în timp ce închidea geamurile și încuia ușa. „Nu aveam idee ce facea acolo”, le-au spus părinții reporterilor.

A suferit un AVC după ce s-a jucat non-stop o lună

În spital, Xiaobin a fost diagnosticat cu un atac cerebral ischemic – o afecțiune care a culminat cu jocurile video în exces, fără a dormi suficient. După ce au văzut conversațiile online ale fiului lor cu prietenii, părinții au aflat că el dormea ​​cel mult două ore pe zi.

Ca urmare, Xiaobin a suferit un accident vascular cerebral din cauza cantității reduse de sânge și oxigen care a ajuns la creierul său din cauza lipsei de nutriție și de odihnă. În prezent, adolescentul este în curs de reabilitare pentru a recapata controlul deplin asupra brațului și mâinii stângi, potrivit asiaone.com.

Pandemia a avut un impact substanțial asupra industriei jocurilor video, ceea ce este destul de așteptat – oamenii din întreaga lume apelează la jocurile video ca o distracție atât de necesară în timp ce sunt inchisi în case. Chiar și Organizația Mondială a Sănătății a lansat o campanie pentru a încuraja oamenii să se joace împreună, dar în casele lor. Desigur, ca orice în viață, moderația este esențială.

Adauga un comentariu