Stiri si curiozitati

Acatist pentru iubire. Ce rugăciuni să rostești pentru a-ți găsi sufletul pereche

Publicat: 04 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acatist pentru iubire. Ce rugăciuni să rostești pentru a-ți găsi sufletul pereche
Cei care doresc să își întemeieze o familie și să își găsească sufletul pereche pot citi cât mai des cu putință un acatist pentru iubire.

Cei care doresc să își întemeieze o familie pot citi cât mai des cu putință un acatist pentru iubire. Acesta este de grabnic ajutor pentru tinerii copleșiți de singurătate, deznădejde și neliniște sufletească. Iată ce rugăciuni să rostești pentru a-ți găsi sufletul pereche.

Acatist pentru iubire și împlinire sufletească

La vremea de grea întristare, singurătate și suferință este bine să rostim câteva rugăciuni tămăduitoare. Acestea sunt făcătoare de minuni pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie. Cei care sunt singuri și vor să își găsească jumătatea pot citi un acatist pentru iubire și împlinire sufletească.

Acesta se citește cât mai des cu putință pentru a avea parte de dragoste, de ocrotirea divină și de spor în toate. Acatistul iubirii sau Acatistul Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan îți va aduce dragostea și liniștea interioară.

,,Apostole al lui Hristos Dumnezeu, iubite, grăbeşte de izbăveşte pe poporul cel fără de răspuns, că te primeşte, când cazi către Dânsul, Cel ce te-a primit când te-ai rezemat pe pieptul Lui. Pe Acesta roagă-L, de Dumnezeu cuvântătorule, ca norul vrăjmaşilor cel pus asupra noastră să-l risipească, cerându-ne nouă pace şi mare milă.

Veniţi, toate popoarele creştineşti, pe „Fiul Tunetului” să-l lăudăm, pe Apostolul şi Evanghelistul Ioan, cel ce a scris şi a tunat dogmele dumnezeieşti în toată lumea, căruia cu credinţă şi cu evlavie din inimă să-i strigăm: Bucură-te, iubitorule de feciorie, Ioane Apostole, de Dumnezeu iubite!

Pe tine, ucenicul cel preaiubit al lui Hristos, care ai propovăduit lumii dragostea lui Dumnezeu şi dragostea de aproapele, te rugăm să ne ajuţi cu a ta mijlocire către Domnul, pentru ca şi noi prin darul lui Dumnezeu să ajungem a iubi pe Dumnezeu din toată inima, din tot cugetul şi din toată vârtutea noastră, iar pe aproapele nostru ca pe noi înşine.”

Pe lângă acest acatist pentru iubire și liniște sufletească putem citi și cei mai puternici psalmi pentru căsătorie grabnică. Aceștia sunt făcători de minuni pentru cei singuri și împovărați de deznădejde. De asemenea, este bine rostim psalmi și pentru cei ai casei, pentru înțelegere și armonie. Psalmii pentru liniștea în familie sunt de grabnic ajutor și cu efect imediat pentru cel care se roagă cu multă credință și smerenie.

Cum să te rogi pentru a-ți găsi jumătatea

Cei singuri și dornici să își întemeieze o familie pot rosti cât mai des cu putință rugăciuni pentru găsirea sufletului pereche și noroc în dragoste.

,,Doamne Dumnezeule, Te rog pe Tine şi pe Îngerii Iubirii să mă ajutaţi să am o relaţie minunată de dragoste cu sufletul meu pereche. Vă rog să mă îndrumaţi să-mi găsesc sufletul pereche, să mă ajutaţi să-l întâlnesc şi să ne bucurăm unul de altul cât mai curând. Vă rog să mă ajutaţi să-mi vindec orice blocaje mentale, trupeşti sau emoţionale, care m-ar face să mă tem de iubirea cea mare.

Vă rog să mă ajutaţi să aud şi să urmez îndrumările divine ce-mi vor permite să găsesc şi să mă bucur de această relaţie sufletească. Ştiu că sufletul meu pereche mă caută cu aceeaşi ardoare cu care şi eu îl caut pe el. Amândoi vă rugăm să ne ajutaţi să ne întâlnim, să ne cunoaştem şi să acceptăm binecuvântările marii iubiri. Mulțumesc!”

Cei care doresc să își întemeieze o familie și să își găsească sufletul pereche pot citi cât mai des cu putință un acatist pentru iubire. Acesta este făcător de minuni și de grabnic ajutor pentru aceia care consideră că au ghinion în dragoste și sunt copleșiți de singurătate.

Adauga un comentariu