National

Accident în Slatina: Un mort şi patru răniţi

Publicat: 09 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident în Slatina Un mort şi patru răniţi
Un accident

Un accident înfiorător a avut loc în Slatina noaptea trecută. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite. În tragicul eveniment au fost implicate două maşini în care se aflau şase persoane.

În urma impactului şoferul unei maşini şi o pasageră din acelaşi autovehicul rămânând încarceraţi.

Accident în Slatina. A fost activat planul roşu

Un bărbat de 31 de ani a murit şi patru tinere cu vârste între 17 şi 31 de ani au fost rănite în urma unui accident produs, joi noaptea, la ieşirea din municipiul Slatina, în zona podului peste râul Olt.

Pentru descarcerarea persoanelor blocate şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor au intervenit echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

„La sosirea echipajelor, şoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din oraşul Balş, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din oraşul Balş, a fost găsită conştientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale şi transportată la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina au ajuns şi alte trei femei, aflate în acelaşi autoturism, în vârstă de 17, 18 şi 31 de ani, conştiente, cu diverse traumatisme prin accident rutier”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) citat de Agerpres.

În urma accidentului din Slatina a fost necesar transportul la sptial şi al şoferului celui de-al doilea autoturism. Este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Strejeşti.

Un accident la fel de grav a avut loc in Iasi între un TIR, un autobuz și o dubiță la Leţcani.

Accident rutier grav pe pod Alexandru

Ieri a avut loc şi în Iaşi un accident rutier grav pe pod Alexandru. În urma coliziunii a trei autoturisme, un Matiz, o mașină de școală de șoferi și o camionetă, s-au înregistrat multiple victime.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre un accident care a avut loc pe Bulevardul Alexandru cel Bun din municipiul Iași. În urma primelor cercetări la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr de 18 ani, în timp ce ar fi condus un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu o camionetă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a tânărului şofer precum şi a unui pasager din camionetă. Amândoi au fost transportaţi la spital. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Vijac Alexandra, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Conducătorul autoturismului marca Matiz urca podul, moment în care a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în dubiţă. Camioneta a ricoşat pe trotuar şi a lovit autovehiculul de şcoala ce se deplasa regulamentar, cu o elevă la volan. Şoferul, în vârstă de 20 de ani, de pe Matiz este rănit grav.

Impactul a fost atât de violent întrucât roata autoutilitarei s-a rupt și a rămas pe carosabil.

Pasagerul din dreapta din autoutilitară a declarat că pur și simplu s-a trezit pe trotuar și că a dat cu capul în parbriz fără să își dea seama ce se întâmplă.

Adauga un comentariu