Local

Accident înfiorător la Iaşi. Un tânăr a murit sfârtecat după ce a intrat în plin cu un scuter într-o ţeavă de gaz. Avea doar 17 ani – Exclusiv/UPDATE

Publicat: 22 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident înfiorător la Iaşi. Un tânăr a murit sfârtecat după ce a intrat în plin cu un scuter într-o ţeavă de gaz. Avea doar 17 ani - ExclusivUPDATE
Accident mortal în localitatea ieșeană Sirețel

Accident înfiorător la Iaşi. În această noapte, în localitatea ieșeană Sirețel, a avut loc un accident rutier mortal. Un tânăr în vârstă de 17 ani care conducea un scuter neînmatriculat pe DC128 a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în plin într-un podeț din fața unei gospodării. În momentul impactului, o țeavă i-a secționat pieptul pe jumătate. Din păcate pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, acesta a decedat pe loc.

UPDATE:

În noaptea de 21 spre 22 august a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani s-au sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Sirețel a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pașcani, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr, în timp ce ar fi condus un moped fără număr de înmatriculare, pe raza comunei Sirețel, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, tânărul a decedat.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Din ce în ce mai multe accidente grave pe șoselele din Iași. Un tânăr motociclist a decedat într-un cumplit accident. Până și medicii care i-au examinat trupul au strâns din dinți când au văzut cum arată

Tânărul motociclist nu a avut nicio șansă în urma impactului extrem de violent. Până și medicii care i-au examinat trupul au strâns din dinți. La doar 25 de ani Papy, așa cum îl știau toți, a avut un destin cumplit, un destin care s-a terminat brusc. Ieri, tânărul a trecut pentru ultima dată pe acasă. Ulterior a fost depus la o capelă de la unul dintre cimitirele din Iași

Tânărul motociclist decedat luni la prânz pe Drumul European E583 din Iași nu a avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului extrem de violent. Rănile pe care le-a suferit au fost foarte grave, iar medicii spun că a murit pe loc. Până și salvatorii au strâns din dinți când au văzut cum arată tânărul imediat după producerea accidentului. Deși purta cască de protecție, capul i-a fost practic zdrobit. Leziunile suferite în zona capului și a feței i-au adus moartea. Papy, așa cum îl strigau prietenii, a ajuns ieri pentru ultima dată acasă. Familia i-a ridicat trupul neînsuflețit de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, iar ieri după-amiază sicriul a fost depus la un cimitir din Iași.

Papy a avut parte de un sfârșit cum nu se poate mai cumplit

Tânărul era pasionat de motoarele pe două roți, iar de câte ori avea ocazia se urca „călare” pe motor. Îi plăcea să meargă cu viteză, însă toți prietenii lui au spus că era precaut. Chiar dacă apăsa accelerația de multe ori până la fund, nu făcea greșeli. Nici în ziua fatidică se pare că nu a făcut o greșeală, însă așa a fost să fie. Dumnezeu l-a vrut pe Papy lângă el. Așa spun prietenii tânărului acum.

„Papy era un om minunat, Dumnezeu l-a vrut lângă el. Ne este greu, e cumplit să pierzi pe cineva. Nu îmi vine să cred că mai ieri eram toți, iar acum Papy nu mai este cu noi”, a spus un apropiat de-al tânărului.

Mai mulți motocicliști au aprins candele și au pus flori în locul unde Papy și-a pierdut viața

Printre motocicliști, vestea a circulat rapid. O parte dintre cei ce împart aceeași pasiune s-au oprit ieri în locul unde Ionuț Bogdan a murit. Au pus flori și au aprins candele. Motocicliștii au ridicat problema echipamentului.

„Un echipament complet înseamnă o protecție mai bună în caz de accident. Totul este însă discutabil….În perioada verii mai toți ne lăsăm echipamentul acasă și ne urcăm pe motor. Asta nu înseamnă că este și bine ceea ce facem. Purtăm cască, dar iată că în cazul accidentului de luni asta nu a ajutat la nimic”, a spus un motociclist din Iași.

Adauga un comentariu