National

Accident mortal în Vâlcea. Un bărbat de 45 de ani a decedat pe loc

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident mortal în Vâlcea. Un bărbat de 45 de ani a decedat pe loc
Un șofer de 45 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar impactul i-a fost fatal

Un accident îngrozitor s-a produs, duminică după amiază, în Vâlcea. Un bărbat la vârstă de 45 de ani a murit pe loc, în urma impactului cu un cap de pod. Tragedia s-a produs pe DN 67, în zona localității Mihăești. Mașina pe care o conducea s-a făcut praf.

Un accident tragic a avut loc în Vaslui, în urmă cu câteva ore. Un șofer de 45 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar impactul i-a fost fatal. Bărbatul a fost găsit mort, astfel că medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze. Polițiștii continuă cercetările în urma tragediei din Mihăești.

Un bărbat a murit într-un accident îngrozitor din Vâlcea

Polițiștii din Vâlcea au fost sesizați duminică după amiază, după ce un bărbat a intrat cu mașina într-un cap de pod din Mihăești. Șoferul a pierdut controlul volanului, astfel că impactul a fost imposibil de evitat.

Din nefericire, bărbatul de 45 de ani nu a mai avut nicio șansă, căci a murit pe loc, în momentul în care s-a izbit de capul de pod.

Acesta a fost preluat de medici și dus la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, unde îi va fi efectuată autopsia. Mașina în care se afla bărbatul a fost complet distrusă. Traficul a avut de suferit în urma accidentului.

” Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67 Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu, în apropierea localității Mihăești, județul Vâlcea, un autoturism a părăsit carosabilul și a impactat un cap de pod, rezultând decesul șoferului (bărbat, 46 de ani).

Traficul rutier se desfășoară deviat prin combinatul Oltchim, nefiind valori ridicate de circulație. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, a transmis Poliția Română.

Accident cumplit în Prahova

Un accident cumplit s-a produs în prahova, în urmă cu o zi. O persoană a murit, iar alte șase pasageri au fost răniți. Două mașini s-au ciocnit în comuna Călugăreni, iar impactul a fost tragic.

A fost implicat și un copil, care a primit îngrijiri medicale. Persoana în stare critică a avut răni incompatibile cu viața, astfel că a fost declarată decedată la scurt timp.

”Din nefericire, unul dintre adulții implicați în accident prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. Celelalte persoane implicate sunt conștiente, evaluate medical la fața locului. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și 2 echipaje SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Adauga un comentariu