Local

Accident mortal la Iași! Un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat – UPDATE

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident mortal la Iași Un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat - UPDATE
Accident rutier pe raza localității Mogoșești Siret

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza localității Mogoșești Siret. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, o persoană a rămas încarcerată și inconștientă, după ce s-a răsturnat autoturismul.

UPDATE:  S-a constatat decesul victimei.

„A fost declarat decesul victimei. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, au transmis autoritățile.

Știre inițială: 

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției rutieră, de la SAJ Iași o ambulanță tip C, iar de la Secția de Pompieri Pașcani, două autospeciale de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor calificat.

Victima a fost scoasă de către echipa de salvare și s-au început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară.

„Accident rutier produs în localitatea Mogoșești – Siret, unde un autoturism s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat o singură victimă încarcerată și inconştientă.
La locul evenimentului rutier se deplasează echipaje ale poliției rutieră, de la SAJ Iași o ambulanță tip C, iar de la Secția de Pompieri Pașcani se deplasează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor calificat.

Victima a fost scoasă din autoturism. Echipajul medical sosit la locul solicitării execută manevrele de resuscitare cardio-pulmonară victimei”, au transmis autoritățile.

Adauga un comentariu