Local

Accident rutier grav în Baza 3 din Iași! Un tramvai a rămas fără cabină – EXCLUSIV/FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 28 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În aceste momente, în Baza 3 din municipiul Iași s-a produs un accident rutier grav. Vorbim despre un tramvai care a rămas pur şi simplu fără cabină. Accidentul rutier s-a produs chiar la ieșirea din rondul de la Baza 3 din Iași. Cel mai probabil vatmanul a intrat într-o autoutilitară. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului. Oamenii legii se deplasează la fața locului și vor demara o anchetă în acest sens.

De altfel, traficul se desfăsoară în condiții dificile.

UPDATE: „Cu privire la modul în care a fost produs accidentul rutier în care a fost implicat un tramvai, pe data de 28 mai 2021, în jurul orei 12:45, în zona Baza 3, facem următoarele precizări:

– accidentul nu s-a soldat cu victime;

– din primele cercetări făcute la fața locului, reiese că vagonul cu număr de parc 125, de pe traseul 7, a plecat din rond pe culoarea verde a semaforului, iar TIR-ul îl acroșează la schimbarea direcției de mers;

– în urma acestui accident, circulația tramvaielor de pe traseele 1b, 7 și 11 a fost afectată pentru aproximativ 40 de minute”, a transmis Carmen Ghercă, purtător de cuvânt CTP Iași.

UPDATE: Conform autorităților, din fericire, vatmanul implicat în accident nu a fost rănit. Totuși s-a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele evenimentului rutier.

Sursă video: Ești din Iași Dacă!

Încă un accident rutier grav în municipiul Iași! Cinci persoane au fost rănite EXCLUSIV/ FOTO, LIVE VIDEO

Adauga un comentariu