Local

Accident rutier grav în comuna Răducăneni. Trei victime încarcerate, după ce un autoturism s-a răsturnat – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO

Publicat: 26 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav în comuna Răducăneni. Trei victime încarcerate după ce un autoturism s-a răsturnat - EXCLUSIV UPDATE FOTO
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier grav în judeţul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, se pare că evenimentul rutier a avut loc în comuna Răducăneni, pe drumul naţional DN 28.

Un autoturism s-a răsturnat. Cauză probabilă a producerii incidentului a fost pierderea controlului asupra direcţiei de mers. În urma impactului s-au înregistrat trei victime care au rămas încarcerate.

La faţa locului se deplasează de urgenţă o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție, un echipaj de prim ajutor, şi două ambulante de tip B de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

UPDATE: Autoritățile ieșene au reușit să scoată victimele încarcerate. Doar o singură persoană este transportată la spital, celelalte două refuzând.

Adauga un comentariu