National

Accident rutier grav în Fălticeni, Suceava. Un camion s-a răsturnat peste un autoturism – FOTO

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav în Fălticeni Suceava. Un camion s-a răsturnat peste un autoturism - FOTO
Accident rutier grav în municipiul Fălticeni, judeţul Suceava. Patru vehicule au intrat în coliziune la intrarea în municipiu dinspre Suceava. Un autocamion cu numere de Bucureşti a derapat din cauza carosabilului acoperit de zăpadă şi a acroşat din plin un autoturism marca Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla o şoferiţă. De asemenea, alte două maşini au fost implicate în evenimentul rutier

Accident rutier grav în municipiul Fălticeni, judeţul Suceava. Patru vehicule au intrat în coliziune la intrarea în municipiu dinspre Suceava. Un autocamion cu numere de Bucureşti a derapat din cauza carosabilului acoperit de zăpadă şi a acroşat din plin un autoturism marca Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla o şoferiţă. De asemenea, alte două maşini au fost implicate în evenimentul rutier.

Coliziunea a avut loc în jurul orei 08.15, vineri dimineaţă, 12 martie 2021, din cauza condiţiilor meteorologie nefavorabile.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, au intervenit doua echipaj de la Poliţia Rutieră şi Poliţia Locală, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Accident rutier cu patru autovehicule în Fălticeni, Suceava

Potrivit presei locale, autocamionul se deplasa pe direcţia Fălticeni – Buneşti, iar înainte de sensul giratoriu a pierdut controlul vehicului de mare tonaj, după care a derapat, a trecut peste scuar şi a rupt un stâlp de electricitate.

Pe bandă a doua se deplasa regulamentar o şoferiţă din Fălticeni care se afla la volanul unui autoturism Volkswagen. Camionul s-a balansat, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat peste maşină.

„Camionul s-a deplasat câțiva zeci de metri pe contrasens cu tot cu mașina peste care s-a răsturnat. Pe același sens de mers intrau în același moment un autotren cu numere de Ucraina și un autoturism Volkswagen Touran înmatriculat în județul Constanța. Acestea se deplasau regulamentar pe benzile 1 și 2, intrând în coliziune cu autocamionul răsturnat. Autotrenul de Ucraina s-a izbit în spatele camionului de București, răsturnat pe o parte, oprindu-l din deplasarea lui”, a transmis Cotidianul Cronica de Fălticeni.

Din fericire, şoferiţa în vârstă de 35 de ani a scăpat teafără. În urma impactului, aceasta a suferit un atac de panică. Toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Nu s-au înregistrat victime. Poliţiştii continuă cercetările.

Alte două accidente la Fălticeni din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Vremea rea i-a luat prin surprindere pe şoferii din Fălticeni. În această dimineaţă au mai avut loc două accidente rutiere. Drumurile acoperite cu zăpadă au condus la coliziunea dintre o autoutilitară şi un autoturism. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Victimele au fost transportate de urgenţă la unitatea medicală pentru a le evalua starea de sănătate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratului General al Poliției Române a anunţat că sunt probleme în trafic şi pe DN 2, Fălticeni – Moțca, în zona localității Vadu Moldovei. Un autotren s-a răsturnat parțial pe carosabil, fără a rezulta victime, traficul desfășurându-se pe un fir, alternativ.

Presa locală a mai scris că la intrarea în municipiul Fălticeni dinspre Suceava a avut loc un eveniment rutier, fără victime, în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară și două autoturisme, circulația desfășurându-se îngreunat, prin dirijare.

De asemenea, din cauza condițiilor meteo, în județul Iași au avut loc mai multe accidente rutier grave. Șapte victime s-au confirmat după coliziunea dintre un microbuz și un autoturism.

Adauga un comentariu