Local

Accident rutier în Iași! Un pieton a murit după ce a fost acroșat de un autoturism, pe trecere – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 09 oct. 2023
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Accident rutier în Iași Un pieton a murit după ce a fost acroșat de un autoturism pe trecere - EXCLUSIV FOTO UPDATE
Accident rutier în Iași

În urmă cu câteva momente un accident rutier a avut loc pe strada Aurel Vlaicu, lângă Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor Dancu.

UPDATE: Victima, un bărbat de 61 de ani, a murit. Ieșeanul se afla pe trecerea de pietoni în momentul coliziunii.

„La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc în municipiul Iași.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autoturism a lovit un bărbat, de 61 de ani, pe trecerea de pietoni, în urma impactului, persoana decedând.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”, iar cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Din primele informații deținute se pare că un bărbat a fost acroșat de un autoturism.

În aceste momente victima este inconștiență.

La fața locului se deplasează un echipaj de prim ajutor și polițiștii rutieri.

Vom reveni cu detalii.

Comentarii
  • Nu era Zacornea… era o ochelarista care inca mai dormea pe ea… IS..CTC. A luat omul din plin… bara fata si parbrizul facute varza…

  • Închisoare 20 de ani minim dar Poliția Rutieră există? Nu se previne absolut nimic. Să stea la treceri și să le suspende permisele la cei care nu acorda prioritate, opresc pe treceri, în intersecții. Acești posesori de permis nu acordă niciodată prioritate la pietoni; nu este prima lor abatere doar prima înregistrată.

  • Uite asa muncesti o viața, si cand vine momentul sa te bucuri de o pensie si nepoti te omoara copii astia de bani gata care le.o cumparat mami si tati masina

  • Nu-mi este clar dacă era șofer ori șoferiță?Există martori?Destul că în urma victimei a rămas un copil minor orfan care acum nu mai are nici tată după ce la vârsta de un an rămăsese și fără mamă.Victima îl crescuse singur fiindu-i deopotrivă și mamă și tată!Sper din tot sufletul ca justiția să facă dreptate iar dacă nu,blestemat să fie tot neamul criminalului/criminalei care a ucis acest om,în vecii vecilor!

Adauga un comentariu