Local

Accident rutier grav în Iași! Un tractor s-a răsturnat peste șofer. Bărbatul a decedat! – UPDATE / FOTO / VIDEO

Publicat: 20 sept. 2020
accident tractor
Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea ieșeană Poiana Șcheii. Un tractor s-a răsturnat peste șofer.

Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași, bărbatul ar fi în stare de inconștiență.

UPDATE: Victima este un bărbat în vârstă  de 36 de ani care nu deținea permis de conducere și care a condus un tractor fără cabină, neînmatriculat pe un drum sătesc din localitatea Poiana Șcheii, comuna Șcheia, iar la trecerea pe un drum improvizat creat pentru ocolirea unui podeț, a intrat cu roata în șanț și s-a răsturnat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE: Bărbatul peste care s-a răsturnat tractorul a decedat.

Accident rutier grav în Iași!

Grav accident cu victime în zona Canta, la primele ore ale dimineții de ieri, în care au fost implicate două autoturisme și un camion. Din primele informații oferite de Poliție, s-a produs o coliziune între două autoturisme. Astfel, în urma unei manevre greșite, după impact, una dintre mașinile implicate a ricoșat într-un camion.

În urma acestui accident au rezultat două victime care au fost preluate pentru a primi îngrijiri medicale. Traficul în zonă este blocat, iar oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. De asemenea, se intervine pentru fluidizarea traficului.

O femeie, condamnată la închisoare după un accident rutier mortal!

O ieșeancă a fost condamnată cu executare, după comiterea unui accident rutier grav. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis apelurile procurorilor, dar au respins apelul formulat de către Alexandra Oana Ozoreanu. Femeia a primit o pedeapsă de 3 ani și 2 luni de închisoare, pentru ucidere din culpă

Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au admis apelurile procurorilor și au respins apelul unei femei acuzată de ucidere din culpă. Procesul femeii a început în urmă cu mai bine de 3 ani, după un accident rutier mortal.

„Instanța admite apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, de părţile civile şi de partea responsabilă civilmente Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. împotriva sentinţei penale din 20 iunie 2019 a Judecătoriei Hârlău, sentinţă pe care o desfiinţează parţial, în latura penală şi în latura civilă. Rejudecând: înlătură din sentinţa apelată dispoziţiile privind suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale rezultante aplicate inculpatei Ozoreanu Oana Alexandra. Contopeşte pedepsele principale aplicate pentru infracţiunile pentru care inculpata Ozoreanu Oana Alexandra a fost trimisă în judecată, în pedeapsa principală rezultantă de 3 ani şi 2 luni de închisoare, care urmează a fi executată în regim de detenţie. Stabileşte culpa în producerea accidentului la 40 la sută pentru inculpata Ozoreanu Oana Alexandra şi la 60 la sută pentru victima Dumitru B.”, au menționat magistrații ieșeni.

Un impact mortal pe o stradă din județ, pe timp de iarnă: Alexandra Oana Ozoreanu a intrat în vizorul procurorilor

Alexandra Oana Ozoreanu a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu mai bine de 3 ani. Conform procurorilor din Hârlău, impactul de la care a pornit acest dosar a avut loc pe 14 februarie 2017. În acea zi, victima, Dumitru B., se întorcea acasă de la un bar.

Pe drum, mergând pe șosea, a fost lovit de un autoturism despre care anchetatorii au menționat că ar fi fost condus de Alexandra Oana Ozoreanu. Pentru a demonstra că la volanul maşinii care l-a lovit pe bărbat se afla tânăra, anchetatorii au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din zonele apropiate celei în care a avut loc impactul.

Femeia, arestată preventiv după producerea accidentului rutier mortal

În acea zi fusese viscol și pe drumul pe care a fost lovit bărbatul respectiv era zăpadă. Anchetatorii au susținut că, la scurt timp după ce l-ar fi lovit pe bărbat, Alexandra Oana Ozoreanu ar fi plecat de la faţa locului.

Pentru a demonstra că la volanul maşinii care l-a lovit pe bărbat se afla tânăra, pro­curorii din Hârlău au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din zonele apropiate celei în care a avut loc accidentul. Asta pentru că impactul propriu-zis nu a fost surprins de nicio cameră. În ziua respectivă era viscol, iar pe drumul pe care a fost lovită victima era zăpadă.

Procurorii spun că, imediat după ce l-ar fi lovit pe bărbat, Ozoreanu a plecat de la faţa locului. Prezenţa maşinii în zona accidentului, dar şi a femeii în maşina care l-a lovit pe bărbat, este demonstrată, spun procu­rorii, nu doar de imaginile de pe camerele de supraveghere din zona apropiată impactului, ci şi de martori.

Procurorii din Hârlău au mai afirmat că maşina femeii ar fi suferit reparaţii, astfel încât urmele impactului să nu mai fie vizibile. La câteva săptămâni de la impactul mortal, Alexandra Oana Ozoreanu a fost arestată preventiv. În timpul procesului, aceasta a fost pusă în libertate.

 

 

Comentarii
  • Ar fi multe de spus despre cum intretine Primaria Scheia drumurile si podurile.
    In acel loc unde s-a produs accidentul relatat, nici o data nu a fost construita o cale de acces buna, pentru locuitorii satului. Mereu au fost improvizatii de moment.
    Insa, mereu, se da vina pe mort.

Adauga un comentariu