Local

Accident rutier grav în Nicolina. Un autoturism a intrat într-un TIR. Patru persoane au fost implicate – FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 30 ian. 2023
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Accident rutier grav în Nicolina. Un autoturism a intrat într-un TIR. Patru persoane au fost implicate - FOTO UPDATE VIDEO
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR pe podul din Nicolina. Patru persoane au fost implicate, acestea fiind blocate în autoturism.

UPDATE: În urma evaluării medicale victimele refuză transportul la spital.

UPDATE: Traficul în zona se desfășoară cu dificultate.

Șoferul TIR-ului a vrut să schimbe banda, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Opel.

UPDATE: La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului rutier, cele 4 persoane erau ieșite din autoturism. În momentul actual sunt evaluate medical de către echipajele medicale sosite la locul intervenției, au transmis reprezentanții ISU Iași.

Știre inițială

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de intervenţie.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului.

„Accident rutier produs în municipiul Iaşi, sos. Nicolina, Pod Nicolina, între un autoturism și un TIR. În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, persoanele sunt conștiente, blocate în autoturism. Din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat și o autospecială de transport victime multiple”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • TIRurile nici pe vremea lui ceausescu nu aveau voie in orase !, ce cauta TIRul pe podul Nicolina ? scoateti mastodontii din orase , scoateti naibii vama de la capat CUG ca ati blocat orasul nenorocitilor ! si astazi a fost blocat tot traficul din capat CUG din cauza cretinismului unora

  • Primarul Chirica si seful CJ trebuie sa raspunda pentru tirurile din Nicolina-Cug si aglomeratia creata de acestea. Mergeti la ei acasa sa-i intrebati de ce nu fac nimic pentru decongestionarea traficului din zona. Nu e normal ca o intrare in oras sa arate in felul asta, mai ales in weekend. Mai mare rusinea pentru un asa municipiu, resedinta de judet.

  • Laasati ca in timpul asta dom’ premare mai posteaza ceva cu felicitari de sf Vasile,mai mere cu zuza advocata la un parastas,poze bineinteles,si trece ziua!In timpul asta,pupincuristii ii aduc osanale:”vai ce freza semechera are dom premar,s-o fi dat cu chishat de porosniputza ,sa-i luceasca perisorul!” Da si el ar trebui sa mai tina post,la cata carne ia in fiecare dimineata pt panarama de la Vama!Tot orasul e plin de camioane!

  • Intrebare pt Chirica si Mos Tabla!Daca tot nu reusesc sa mute vama,de ce nu ar lucra domnii si domnitele de la vama peste program,sambata si duminica?Se poate plati dublu,cu premieri,conform codului muncii!Sau ajung comisioanele si nu mai e nevoie de vreun supliment?

  • Dar podul sa cada in capul lui Chirica si Tabla! Sa speram ca cade si gata cu haosul asta e unica solutie sa cada podul ca podul este vinovat nimeni altcineva.

  • @Dorel cum sa pice podul? crezi ca Ceausescu facea constructii de rahat. tu compari pasarela Nicolina cu Octav Bancila? pe pasarela Nicolina trec tramvaie zilnic. un PESA are 36 T

  • Dacă plătești taxă, intri și pe Bld Ștefan cel Mare cu tirul, ce nu fac băieții pentru bani? Vorbim de Palas totuși, acolo intra tirurile pentru aprovizionare la ce oră vor, nu ar stabili un program de noapte pentru aprovizionare, ca în alte țări!!!

Adauga un comentariu