Titlurile zilei

Accident rutier grav, la Iași. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, după ce a rănit 3 persoane! Era băut

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav la Iași. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului după ce a rănit 3 persoane Era băut
Un accident rutier s-a petrecut la Iași din cauza unui șofer care s-a urcat băut la volan

Un accident rutier grav s-a produs la Iași zilele trecute, după ce un șofer băut s-a urcat la volan. Astfel, un bărbat de 43 de ani ar fi condus un autoturism, pe DN 28, în comuna Tomeşti şi ar fi intrat în coliziune cu alte două autoturisme, în urma impactului rezultând rănirea a trei persoane

Accident rutier grav, la Iași! În weekend, în comuna ieșeană Tomești, un șofer care s-a urcat băut la volan a provocat un accident, iar mai apoi a fugit de la fața locului.

”Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 16 ianuarie a.c., un bărbat de 43 de ani ar fi condus un autoturism, pe DN 28, în comuna Tomeşti şi ar fi intrat în coliziune cu alte două autoturisme, în urma impactului rezultând rănirea a trei persoane.

După producerea accidentului, bărbatul de 43 de ani ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor. La scurt timp, acesta a fost depistat de poliţişti, iar în urma testării sale cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Unul dintre autoturismele implicate în accident este taxi. Cert este că două victime au fost transportate la spital, un tânăr de 31 de ani și un bărbat de 68 de ani. Cel din urmă a avut o lovitură puternică la cap, iar acum se află internat la Spitalul ”Sf. Spiridon”.

Șoferul poate ajunge după gratii pentru că a provocat un accident rutier grav

Șoferul în vârstă de 43 de ani ar putea ajunge după gratii pentru că s-a urcat băut la volan și a provocat accidentul rutier. Nu este singurul șofer care a dat de probleme în weekend. În seara de 16 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au oprit pentru control, pe DE 583, în localitatea Leţcani, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările sunt continuate.

Recent, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au depistat un bărbat, care ar fi condus un auto pe drumul public, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, acesta ar fi acroşat un auto parcat. Bărbatul, de 56 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate și acum, după producerea accidentului rutier grav.

Adauga un comentariu