Local

Accident rutier grav la Iaşi. Un tramvai a intrat în coliziune cu un autoturism, în Alexandru cel Bun. O persoană este încarcerată – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 06 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav la Iaşi. Un tramvai a intrat în coliziune cu un autoturism în Alexandru cel Bun. O persoană este încarcerată - EXCLUSIV GALERIE FOTO LIVE VIDEO UPDATE
Accident rutier în municipiul Iași. O persoană este rănită

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc în zona Familial din Minerva, cartierul Alexandru cel Bun.

Un tramvai cu numărul 11 ce circula pe traseul Dacia – Tătărași a intrat în coliziune cu un autoturism.

Iată momentul producerii accidentului celor două vehicule

UPDATE:

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgentă 112 despre un accident rutier care a avut loc pe raza municipiului Iași. Din primele cercetări s-a stabilit că a existat o coliziune între un autovehicul şi un tramvai. În urma accidentului rezultând rănirea conducătorului auto. Acesta a fost transportat la spital şi i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, conducătorul tramvaiului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă pentru a se stabili împrejurările producerii acestui accident. a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

UPDATE: Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobila a preluat un şofer, în vârstă de 70 ani. Acesta este policontuzionat. A suferit o traumă toraco abdominală. Este conștient şi stabil. Se află în evaluare în Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

:

UPDATE: Victima a fost scoasă cu succes din autoturism. Este amplasat pe targă. Acesta va fi transportat la spital de către medici.

UPDATE: Pompierii de la descarcerare taie autoturismul pentru a elibera victima. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul este negativ.

Din primele declaraţii ale vatmanului, şoferul a susţinut că i s-a blocat volanul maşinii şi ar fi intrat în fata tramvaiului.

De asemenea, polițiștii criminaliști fac măsurători la fața locului.

UPDATE: Victima încarcerată este un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care se afla la volanul autoturismului marca Fiat.

UPDATE: „Accident rutier tramvai deraiat de pe șină, a acroșat un autoturism, 1 victimă în autoturism autoevacuat, intervine descarcerare și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul 1 de Pompieri Iași”, au transmis autorităţile ieşene.

Forțele de intervenție au ajuns la locul evenimentului, victima este încarcerată (blocată în autoturism).

În urma impactului o persoană a fost rănită, fiind încarcerată. Tramvaiul a deraiat. Circulația este blocată în zonă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, polițiștii rutieri, pompierii și descarcerarea.

 

Adauga un comentariu