Local

Accident rutier grav pe o stradă din Iaşi. Un Volkswagen a intrat în coliziune cu un TIR – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Accident rutier grav pe o stradă din Iaşi. Un Volkswagen a intrat în coliziune cu un TIR - EXCLUSIV FOTO
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc pe strada Bucium.

Un autoturism marca Volkswagen a intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului a rezultat o victimă, iar pagubele materiale sunt serioase.

La faţa locului intervin pompierii ieşeni şi un echipaj medical.

Cel mai probabil, cauza producerii accidentului este necoardarea de prioritate.

„Accident rutier cu o victimă în municipiul Iași, str. Bucium. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de prim ajutor (EPA)”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Frecvent nu se respecta semafoarele in acel loc din cauza aglomeratiei produse in parcarea si in zonele de iesire din acel spatiu comercial, unde circulatia nu este niciodata dirijata si stau clientii si cate 1 ora sa intre in strada principala.

  • Oameni buni,,,, de conduita condusului preventiv în trafic a ți auzit? Nu fi ți prosti sa aruncați cu bolovani, ca e plin orașul de bolovani care nu știu ce înseamnă condusul defensiv care te poate feri de pericole și accidente neplacute

  • Pe langa faptul ca esti prost ,mai ai si alte calitati? Daca tirul trece pe rosu si da peste boul de la volanul masinii tale ,ragi sau plangi?

Adauga un comentariu