Titlurile zilei

La un pas de tragedie la Granit! Un TAB al Armatei Române a făcut zob un autoturism condus de o femeie – GALERIE FOTO, UPDATE, EXCLUSIV, VIDEO

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 43 Comentarii
La un pas de tragedie la Granit Un TAB al Armatei Române a făcut zob un autoturism condus de o femeie - GALERIE FOTO UPDATE EXCLUSIV VIDEO
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în zona Granit din Bularga.

UPDATE3: Convoiul militar se deplasa spre poligonul Mogoșești.

„În dată de 26 octombrie, în jurul orei 06.30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat în zona Granit bulevardul Socola, judeţul Iaşi în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escorta de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti.

A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţie rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iaşi.

UPDATE2: Potrivit informațiilor de la fața locului, o șoferiță aflată la volanul unui autoturism marca Mitsubishi nu a acordat prioritate de trecere unei coloane de TAB-uri și a intrat în coliziune cu unul dintre vehiculele militare.

Conducătoarea auto a suferit un atac de panică și ulterior, transportată la spital.

TAB-ul era însoțit de un echipaj de Poliție ce avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

UPDATE: Printre vehiculele implicate se află un TAB.

Știre inițială

Două vehicule au fost implicate.

Nu se cunosc cauza producerii accidentului rutier și numărul victimelor.

La fața locului sunt așteptate mai multe echipaje de intervenție.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • ce cauta astfel de tancuri prin centrul orasului ??????????? vrem pace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LASATI TABURILE SI TANCURILE SI RAZBOAIELE!!!!!!!!!!!!!!!! FACETI PACE , BRE NENOROCITILOR!!!!!!!!!!!!!

  • Ia uite ce circula prin oras…
    Nu a acordat soferita prioritate sau militarul n-a vazut masina, ca nu avea vizibilitate nici cat soferul de TIR neatent de la Letcani, el stand destul de in spate si vazand printr-un gemulet minuscul?
    De ce circula astea pe strada si nu pe platforma? Sunt rusii la periferia Iasului cu tancurile sau ce? Tot ce a riscat sa omoare asta cu TAB-ul a fost o soferita

  • CHI vine de la Chioară? Cât despre „fetițele” astea masculine care leșină la apariția unui vehicul militar : ele sunt pentru apărarea proștilor ca voi și merg pe unde au treabă nu pe unde leșină, leșinații ca voi. În Franța, am oprit pe margine de era să mă urc pe trotuar ca să nu mă ia o coloană militară înainte că ăia merg cu viteză nu ca la noi…dar noi, suntem leșinații Europei și ne deranjează. Cască ochii și nu ai probleme.

  • Proasta satului a văzut prima dată în viață o coloană militară,normal că s-au panicat…cred că mai făcea și poze cu telefonul…auzi: atac de panică….

  • Ce caută femeile la volan? Numai belele fac în trafic.
    Acum înțeleg de ce au laba piciorului mai mică.
    Ca să poată sta mai aproape de aragaz!

  • Probabil ca sa umezit de emoție la cîți castraveți viguroși iau apărut deodată în față și și-a dorit neapărat să intre măcar unul într-însa

  • 1)deci femeia mergea pe culoarea verde înainte
    2)masina politiei militare era pe laterala tab ului venea dinspre Baza 3 si soferita nu a vazut pe laterala ca vine coloana
    3) Tabul f inalt soferul nu avea vizibilitate masina micuta
    va aparea filmuletul din intersectie si vedti vedea ca nu doar soferita trebuia sa fie atenta

  • DE CE CIRCULA COLOANA DE TAB- URI PRIN ORAS, PE ARTERE PRINCIPALE?????? DE CE ? NUMAI IN TIMP DE RAZBOI TANCURILE,TAB- URILE POT CIRCULA PE ORICE STRADA DAR SI ATUNCI SUNT RESTRICTII. COLOANE DE TAB-URI CARE BLOCHEAZA TRAFICUL SI PRODUC ACCIDENTE,LASATI- NE DRACULUI, SUNTEM IN RAZBOOOOOI SI NU NE- A ANUNTAT NIMENI?????? TREBUIE PUSE DRACULUI PE PLATFORME SI SA CIRCULE PE STRAZI LATURALNICE!!!!!! CINE RASPUNDE DE MIZERIA ASTA?????? CINE A PERMIS ?????? MULTE TANCURI, TAB- URI AU FOST IMPLICATE IN ACCIDENTE SI CHIAR AU INTRAT IN CURTILE OAMENILOR!!!! NE OMORATI DRACULUI PROSTILOR, CINE A PERMIS , CINE TREBUIE TRAS LA RASPUNDERE PENALA???

  • in mai 2023, un incident a avut loc pe Splaiul Unirii din București, în apropiere de intersecția cu A2. Atunci, un vehicul de tip TAB, condus de un cetățean francez, a fost implicat într-o coliziune.

    În noiembrie 2022, cinci camioane militare aparținând forțelor armate române au fost implicate într-un accident în zona Ialomița. Doi soldați au fost răniți.

    În aprilie 2022, un vehicul de utilitate militară a intrat în coliziune cu un autoturism parcat conform regulilor în centrul orașului Râmnicu Vâlcea.

    În martie 2022, un tragic incident a avut loc în timpul unui exercițiu militar desfășurat în poligonul Smârdan din Galați. Un militar în vârstă de 30 de ani, angajat în cadrul Ministerului Apărării Naționale, a murit călcat de un tanc.

  • Du tr dracului cu regulile de circulatie! Tancurile,tab- urile nu trebuie sa circule printre tramvaie di masini ,strazi intens circulate si cu multi pietoni,vopii care merg la scoala, toata lumea se inspaimanta sj blocheaza tot traficul. FOARTE MULTE ACCIDENTE AU FACUT CONVOAIELE MILITARE SI AU OMORAT OAMENI CARE CIRCULAU REGULAMENTAR IN ORAS SI AU INTRAT SI PESTE OAMENI IN CASE.NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU, DACA ASTIA AU CURAJ SA BAGE ROMANIA IN RAZBOI II UCIDEM PE TOTI !!!!!!!

  • Nebun esti tu , mars la Socola cu ma- ta idiotilor amandoi! Du – te- n Ucraina lui iojanis si a lui ciolanu! Astia ne baga in razboiul Ucrainei, deja suntem in razboiul UcraineiO sa vezi tu idiotule acus cerul plin de avioane militare! Am ajuns pe strazi aglomerate printre pietoni, copii, tramvaie ,autobuze, sute si mii de masini sa circulam intre convoaie militare si sa stam blocati in trafic si sa producem accidente din cauza acestei terori . Oricine pierde controlul la volan,se panicheaza cand vede convoi de tancuri, tab- uri pe strazi si copii se sperie si trafic blocat si accidente ce fac vehiculele militare Este inacceptabil, inadmisibil sa fim distrusi si terorizati.. Intelegem ca Romania a intrat in razboiul Ucrainei dar oficial idiotii nu ne- au anuntat.Romania tara fara presedinte , tara fara stapani,lasa ca…. punem noi toti mana pe topor , nu vor putea sa fuga nicaieri.

  • Toata lumea vrea PACE sau cel putin asa se afirma. Dar exista si afirmatia : „DACA VREI PACE PREGATESTE-TE DE RAZBOI”!. Eu chiar cred in valabilitatea cestei cutume. Pe de alta parte ce fel de conducator auto este cel ce nu se poate feri de ditai tancul? Unde se gandea doamna (sau domnisoara ) in timpul deplasarii? Daca duduia nu poate fi atenta poate folosi mijloacele de transport in comun. E mult mai sigur.

  • Hauriștii sunt un singur pensionar rablagit, un șoșocar inept.

    Înțeleg că mașina de poliție se afla în laterala coloanei. Totuși, dacă vezi un tab prin oraș nu prea are sens să crezi că ai prioritate de trecere. Cu atât mai mult când te dai cu trotineta prin fața lui.

  • Unii nu au habar sa circule pe drumurile publice și se leagă de alții. Șoșocarii și auristii dau vina pe vehiculele militare. Gogomanilor învățați sa circulați corect și sa numai dați vina pe alții.

  • Votați AUR !, cimaroșie și holera galbenă vau băgat în niște rahați și va sărăcit și îndatorat pe urmâtorii 50 de ani ! Vînzătorul de covrigi din Buzău și dulapul inutil 6 case va distrus financiar !, chiar nu realizați in ce rahat va băgat dictatura USL ?

  • Vehiculele armatei au voie sa circule pe dumurile publice insotite de antemergator,si tab urile se deplasau la Mogosesti la poligon asa o fac dintodeauna,da na „e unii” prea idioti sa-nteleaga

  • Coloana de tab-uri tancuri nu au voie sa circule in oras PE TIMP DE PACE printre masini, autobuze,ambulante, tramvaie, biciclete,motociclete,pietoni,copii care se sperie ,trafic blocat ,accidente panica,teroare printre oameni,in loc sa fii atent cum conduci te uiti dracului la convoiul militar daca mai ai si un copil sau copii in masina care speriati te intreaba ce se intampla cu tab- urile pe strazi, normal ca te poti duce dracului in decor sau intra un Tab in masini, IN TIMP DE PACE INTERZIS CIRCULATIA CONVOAIELOR MILITARE PE STRAZILE INTERIOARE ALE ORASULUI. IN TIMP DE RAZBOI DA ESTE PERMIS! POATE SUNTEM INTRATI IN RAZBOIUL UCRAINEI SI NU STIM????

  • Moarte lui zelenski al tau capitan. Du- te la el patriotule ucrainean ,drogatule stai aici pe banii nostri, mars patriotule dezertorule in Satania ta ,pe front la dictatorul tau,capitanul tau zelenski . Nu mai intra spionule si teroristule ucrainean pe acest site pe ziarele locale ale romanilor cu propaganda ta ucraineana. Nu ne intereseaza Ucraina , nu ai dreptul sa comentezi in ziarele romanesti impotriva politicienilor romani, impotriva romanilor , impotriva Rusiei sau pentru iubita ta tara Ucraina si dictatorul , capitanul tau auzi capitan,patriotule du- te la el. Panarama ce esti porc ucrainean spurcat comenteaza in tara ta democrata in ziarele tale ucrainiene de coruptia si mizeria si prostia si distrugerea si mortii tarii tale,comenteaza impotriva ucrainienilor tai si impotriva politicienilor corupti si dictatori ai lui zelenski.In tara ta democrata Sarania- ucraina comenteaza de ai tai dar…te aresteaza imediat, aici mananci kakat de tot ce se intampla si o sa ucidem toti porcii ucrainieni ca sa te gasim pe tine.

  • @Iesean, circulatia vehiculelor militare pe drumurile publice este reglementata de Ordinul 1428/2006 (emis de Ministerul de Interne) si de Ordinul 130/2006 (emis de MApN). Coloana militara a respectat regulile. Soferita dormea pe ea si a reactionat cu intarziere.

  • Hihihi , ce s-ar de cur in sus unii cind au auzit de căpitanul Zelensky , pai bai proștilor căpitanul Zelea Codreanu era de fapt ukrainean venit din Ucraina și îl chema de fapt Zelensky !

Adauga un comentariu