Local

Accident rutier în cartierul Alexandru cel Bun. Impact între două autoturisme

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în cartierul Alexandru cel Bun. Impact între două autoturisme
Accident rutier în Alexandru cel Bun, Iași

Miercuri, 14 octombrie 2020, un nou accident s-a produs în Municipiul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI.ro, incidentul rutier a avut loc în zona restaurantului Familial, din cartierul Alexandru cel Bun.

Autoturismele Mercedes, respectiv Dacia au intrat în coliziune, fiind avariate serios.

Momentan nu au fost anunţate victime. Nu se cunoaşte cauza producerii accidentului. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii rutieri.

Inconștiență pe străzile din Iași! A urcat băut la volan, deși în mașină era fiica lui minoră!

Un ieșean a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că a urcat băut la volan. Când a fost tras pe dreapta, polițiștii au constatat că în mașină se afla și fiica minoră a șoferului. Vasile Tudorache s-a scuzat spunând că, de fapt, băuse doar un păhărel cu țuică înainte de a șofa

Inconștiență pe străzile din Iași! Un bărbat s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost acuzat că a urcat băut la volan. În momentul în care a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție, agenții au constatat că în vehicul se afla și fiica minoră a șoferului.
La audieri, Vasile Tudorache a recunoscut că a șofat băut, dar s-a scuzat susținând că a consumat doar un păhărel cu țuică.

Vasile Tudorache, condamnat după ce a urcat băut la volan, deși în mașină era și fiica lui minoră!

La finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Vasile Tudorache la 10 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Instanța îi impune inculpatului să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 40 de zile, fie în cadrul Primăriei Comunei Valea Lupului, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul s-a scuzat spunând că băuse doar un păhărel cu țuică

Procesul penal al lui Vasile Tudorache a început pe 23 decembrie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe bărbatul de 45 de ani pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Pe 23 noiembrie 2018, la ora 19:30, inculpatul a condus un autoturism pe stradela Șoimului, având o îmbibație alcoolică de 1,10 g/l alcool pur în sânge”, au susținut anchetatorii ieșeni.

„Agenții din cadrul Secției VIII de Poliție Rurală Lețcani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe stradela Șoimului, au oprit regulamentar, folosind semnalele acustice și luminoase, autoturismul al cărui conducător a fost identificat în persoana inculpatului. În autoturism se mai afla fiica sa minoră, E.M.T., în vârstă de 13 ani. Întrucât inculpatul prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest marca Drager, la ora 19:35, rezultând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu această ocazie, inculpatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce autoturismul, anume 100 de mililitri de țuică de casă”, au adăugat oamenii legii.

Adauga un comentariu