Local

Accident rutier în comuna Balş. O femeie a murit pe trecerea de pietoni, după ce a fost lovită de un autocamion – UPDATE, FOTO

Publicat: 04 oct. 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Accident rutier în comuna Balş. O femeie a murit pe trecerea de pietoni după ce a fost lovită de un autocamion - UPDATE FOTO
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în comuna Balş.

UPDATE: O femeie de 48 de ani a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autocamion.

„La data de 04 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, ce a avut loc pe DN 28, în localitatea Balș.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un autocamion a acroșat o femeie, în vârstă de 48 de ani, pe trecerea de pietoni.

În urma impactului persoana a decedat.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

 

Știre inițială

O persoană ar fi murit.

Nu se cunoaşte cauza producerii accidentului rutier.

La faţa locului se deplasează mai multe echipaje de intervenţie.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Soferul care a condus, statea cu ochii in telefon si viziona filme, viteza excesiva a mastodontului, a accentuat starea de franare care a fost intarziata. Sunt camere de filmat in zona, se poate observa exact cat de atent era soferul la condus.

  • Stațiile radio ajută la încălcarea legii, la șicanarea șoferilor și la uciderea localnicilor.

    Dacă e „liber” cum să mai stai cu tirul în coloană? Te duci, tăticu’!!!

  • Acesti indivizi care sunt soferi pe aceste camione nu sunt sanatosi la cap merg cu viteza foarte mare prin localitati ,au omorat atitea oameni pe european ,au facut multe accidente si nimeni nu ia nici o masura ,dai pe mana nebunului ditamai camionul el nu mai tine cont ca este localitate este limita de 50 .DE MULTE ORI NE INTREBAM CE FACE POLITIA ? AVEM SUTE DE POLITISTI IN IASI SUFLETUL NU VEZI URMA DE POLITIE NICI ZIUA NICI NOAPTE .IESITI PE STRADA UNDE VA ESTE LOCUL DE ASTA VA PLATIM

  • Politia trebuie să amendeze cu amenda maximă și să stea la pândă, majoritatea șoferilor nu acorda prioritate pe trecere. Iar pietoniitsa aștepte mașinile sa se oprească și după să treacă iar mașinile care trec amenda maximă , sa se pună camere daca politia nu face nimic.

Adauga un comentariu