Local

Accident rutier în comuna Miroslava. Weekend petrecut la spital pentru două persoane rănite grav, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Publicat: 30 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Accident rutier în comuna Miroslava. Weekend petrecut la spital pentru două persoane rănite grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat
Accident rutier în județul Iași

Sâmbătă, 28 mai 2022, s-a produs un accident rutier în satul Uricani, comuna Miroslava, judeţul Iaşi. Un autoturism a intrat în depăşire înainte de un sens giratoriu şi s-a răsturnat. În vehicul se aflau două persoane. Nu se cunoaşte motivul care a provocat incidentul auto.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de terapie intensivă mobila (TIM) şi un echipaj de prim ajutor (EPA) din Podu Iloaiei.

„Sâmbăta, un TIM şi un EPA din Podu Iloaiei au preluat 2 pacienţi din accident rutierul rutier produs la Uricani, Miroslava. Înainte de sensul giratoriu s-au răsturnat cu maşina când a intrat în depășire.Șoferul B. E., în vârstă de 42 ani, a suferit un traumatism cranio facial fără pierderea cunoştinţei, contuzie coloana lombară. A fost adus de TIM în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iaşi. Soţia B. L., în vârstă de 28 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral fără pierdea cunoştinţei, o plagă contuza occipitala. A fost dirijată cu EPA Podu Iloaiei la Spitalul de Neurochirurgie. A fost prezenta şi descarcerarea, dar victimele au ieşit singure din mașină”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Comentarii
  • A intrat in depasire in timp ce din fata venea alta masina si cred ca a pierdut controlul si sa dat peste cap de cateva ori,,ma bucur ca au scapat,pe mine ma marcat un pic,,duminica am avut o stare de regret dupa ce am vazut pe camera mea de la casa care a surprins accidentul si m.am intrebat toata ziua unde te poti porni asa duminica dimineata si sa te duci spre moarte cu viteza luminii!

Adauga un comentariu