Local

Accident rutier în Copou. O persoană a fost rănită în urma unei coliziuni între o motocicletă şi un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Accident rutier în Copou. O persoană a fost rănită în urma unei coliziuni între o motocicletă şi un autoturism - EXCLUSIV FOTO UPDATE
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc pe Bulevardul Carol I.

UPDATE: Se pare că este vorba de un accident rutier între un autoturism Volkswagen Polo și o motocicletă. De vină este femeia care se afla la volanul vehiculului, aceasta a ieșit din intersecție și nu a acordat prioritate motocicletei, impactul fiind unul frontal.

Victima este o tânără care se afla în spatele motocicletei, aceasta a fost transportată la spital, din fericire, ea nu se află în stare gravă, pentru că șoferul motocicletei nu avea viteză mare.

Traficul a fost oprit, momentan se circulă cu dificultate.

Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ pentru ambele persoane.

ȘTIRE INIȚIALĂ: O persoană ar fi rănită, după ce o motocicletă şi un autoturism au intrat în coliziune.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului rutier. De asemenea, nu se ştie care este starea de sănătate a victimei.

La faţa locului se aşteaptă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • de cate ori e un accident cu motor ma uit sa vad daca nu e vreunul care ne da trezirea la 12 noaptea. multa sanatate fetei.

  • La ce comportament de salbatici au motociclistii de pe copou e de mirare ca nu sunt implicati in mai multe accidente.

  • Prprprpr am motoreta si parchez pe trotuar in copou sa vada toata lumea cat sunt de prost, prprprp poate adun 2 lei de la trecatori sa am de o cafea de la taraba. Ma duc sa mananc seminte, pa

Adauga un comentariu