Local

Accident rutier în județul Iași. Două autoturisme au intrat în coliziune la Lețcani – FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 07 ian. 2023
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Accident rutier în județul Iași. Două autoturisme au intrat în coliziune la Lețcani - FOTO VIDEO UPDATE
Accident rutier la Lețcani

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în județul Iași. Din primele informații furnizate de către reporterii BZI, se pare că o coliziune a avut loc între două autoturisme pe raza localității Lețcani.

UPDATE Circulația în zonă este afectată pe ambele sensuri de mers.

„La data de 07 ianuarie anul curent, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în afara localității Lețcani, din județul Iași a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma căreia două persoane au fost rănite ușor.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

ȘTIRE INIȚIALĂ În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane, din cele 4 aflate în autoturisme. Persoanele rănite au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului.

„Două autoturisme implicate, 4 persoane din care 2 victime sunt evaluate medical la locul intervenției”, au precizat reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Loganul e lovit în partea dreaptă, Opel, în stânga. Unul dintre ei depășea pe linie dublă continuă, a pătruns pe contrasens și a vrut să depășească și mașina din față pe partea stângă. Piloții de F1 sunt mici copii pe lângă ce se întâmplă pe drumurile publice din România.

  • IS08ZWK: Iar tu esti un taximetrist obosi! Tu pe ce faci taxi? Pe Porsche? Nu ti-e rusine? Nu soferul Loganului a provocat accidentul; multumita lui sunt cu totii in viata! Mosul cu Opel a intors pe linie dubla continua! Idiotule!

  • IS08ZWK, comentezi fără să te informezi înainte. Așa vă place să aruncați cu gunoi, ceva de speriat! Cu siguranță dormi mai liniștit la noapte după comentariul ăsta infect.
    Cum spune cineva mai sus, google te cam dă de gol. Tu nu cumva tot “loganist” ești? Să-ți fie rușine!

  • Măi Buleandră, tu chiar ești cu capu…ce dracu te bagi sa comentezi dacă habar nu ai sa mergi pe drum. Tu ce dracu conduci dacă ești taximetrist? Tesla???

  • Cezara dragă, ești și tu la fel de isteață ca domnul taximetrist de mai sus. Înainte să mâncați …, informați-vă! Nu șoferul Loganului este vinovat.
    E foarte ușor să etichetăm oamenii fără să gândim înainte, așa e? Rușine!

Adauga un comentariu