Local

Accident rutier în Nicolina. Un autoturism, proiectat într-un copac, iar un pieton a fost lovit – Exclusiv, Foto, Live Video, Update

Publicat: 03 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Nicolina. Un autoturism proiectat într-un copac iar un pieton a fost lovit - Exclusiv Foto Live Video Update
Accident rutier în Nicolina. Două autoturisme Audi au intrat în coliziune

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc în cartierul Nicolina din municipiul Iași.

Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate și neasigurării la schimbarea direcției de mers. Astfel, autorurismul marca Audi Q7 având numărul de înmatriculare de Botoşani se afla pe a doua bandă, a vrut să facă dreapta tăindu-i calea autoturismului marca Audi A3 şi l-a proiectat într-un copac.

UPDATE: „Drept la replică,

Pasagerul autoturismului SUV marca Audi Q7, contesta articolul din data de 3 martie 2021 menţionând următoarele:

Autoturismului SUV marca Audi Q7 se afla în staţionare pe bandă a doua cu intenţia de a vira dreapta semnalizând intenţia de a intra de pe şoseaua Nicolina către strada Libertăţii fiind uşor virat. Fiind multe autovehicule în mişcare şi aşteptând a se elibera banda unu pentru a putea continua itinerariul, am fost acroşaţi de un Audi A3 ce avea o viteză destul de mare, în jur de 60 km/h ce părea că accelerează în continuare; în momentul acroşării conducătorul auto Audi A3 s-a panicat trăgând dreapta de volan, după care a acroşat pietonul ducându-l mai mult împins cu farul stâng până la impactul cu un pom.

Conform legii fizicii nu poţi acroşa un obiect aflat în mişcare în timp ce staţionezi, doar obiectul în mişcare poate ricoşa izbindu-se de mijlocul fix.

Rog a se bruia numărul de înmatriculare al autoturismului SUV marca Audi Q7 negru”, a transmis conducătorul autoturismului Audi Q7.

Update: „Pietonul în vârstă de 66 ani prezintă un politraumatism cu trauma abdominala, șoc hemoragic, fractura de bazin, fractura deschisă gamba ambele oase. A fost operat la Chirurgie 3. În prezent este in ATI intubat, sedat. Mai are nevoie de intervenții ortopedice in zilele următoare”, a declarat profesor universitar doctor Diana Cimpoeşu, şeful UPU-SMURD Iaşi.

În urma coliziunii un pieton care se afla în traversare pe trecerea de pietoni a fost lovit de unul dintre autovehicule, fiind singura victimă. Momentan nu se cunoaste starea victimei.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii rutieri. Autoritățile ieșene vor efectua cercetări amănunține pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112 despre un accident soldat cu victime omeneşti care a avut loc pe raza municipiului Iaşi. În eveniment au fost implicate doua autovehicule, fiind acroşat şi un pieton. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Adauga un comentariu