Local

Accident mortal la Iași! O femeie s-a stins după ce a intrat cu mașina într-un sanț în Țuțora – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Publicat: 06 dec. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Accident mortal la Iași O femeie s-a stins după ce a intrat cu mașina într-un sanț în Țuțora - EXCLUSIV UPDATE FOTO VIDEO
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, incidentul auto a avut loc în localitatea Țuțora.

UPDATE: Polițiștii ieșeni continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații.

„La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a anunțat IPJ Iași.

UPDATE: Din nefericire, femeia care se afla în mașină a decedat.

Știre inițială

O persoană a fost rănită, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat. La faţa locului intervin mai multe echipaje.

„Accident rutier produs în localitatea Țuțora, unde un autoturism s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă inconștientă, neîncarcerată. Intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi o ambulanţă tip C de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Poate faceți o anchetă, nu era dat cu nimic pe stradă, am trecut prin zonă pe la 08.50,mașina de deszăpezire a trecut pe la 07.20 de la Moreni spre Țuțora, dar nu a dat cu nimic!

  • Celebrele drumuri de betoane…poate sa imi confirme cineva ca drumurile betonate sunt mai alunecoase cand e polei decat drumurile cu asfalt?

  • Un om a murit si voi vă certați de la tipul asfaltului. Zici de America si ai fost macar acolo? Ai văzut ca au mereu carambol cu cate 20-30 mașini. Dumnezeu sa o ierte, ne-am cunoscut in trecut, era o persoană foarte blândă si de treabă

Adauga un comentariu