Actualitate

Accident rutier în Vâlcea. Un TIR încărcat cu 200 porci s-a răsturnat

Publicat: 26 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Vâlcea. Un TIR încărcat cu 200 porci s-a răsturnat
TIR încărcat cu aproximativ 200 de porci s-a răsturnat. O parte dintre aceștia au murit în momentul producerii accidentului

Un alt accident a avut loc pe şoselele din România. Conducătorul unui TIR încărcat cu porci a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, pe raza unei localități din județul Vâlcea.

Este vorba despre un TIR încărcat cu aproximativ 200 de porci. O parte dintre aceștia au murit în momentul producerii accidentului, potrivit România TV.

”Luni dimineață, că în judeţul Vâlcea circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN7 Râmnicu Vâlcea -Sibiu loc. Câineni, la kilometrul 238+800 de metri, din cauza unui tir răsturnat, pe suprafața carosabilă, în timpul nopții”, au transmis reprezentanţii Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Mai multe echipaje de intervenţie intervin la Vâlcea. Un TIR s-a răsturnat, iar şoferul a fost dus la spital

La faţa locului, unde un TIR cu 200 de porci s-a răsturnat, au intervenit două echipaje de pompieri și paramedici și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Echipa de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență Vâlcea a intervenit la fața locului, în vederea salvării șoferului, care a rămas încarcerat. După ce s-au aplicat manevrele de descarcerare, bărbatul a fost preluat de ambulantă și transportat la Unitatea de Primiri Urgente Sibiu.

Reprezentanţii ISU au transmis faptul că șoferul camionului, în vârstă de 51 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat, conform ziuaconstanta.ro.

Duminică neagră pe şoselele României

Duminică, 25 iulie 2021, a fost o zi neagră pe şoselele din România. Mai multe accidente rutiere grave s-au soldat cu nouă decese. Trei din cei care au murit erau minori.

Accident în Bacău – șapte morți și cinci răniți

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție”, transmitea Poliţia Română.

Șapte persoane au fost declarate, din nefericire, decedate, iar alte cinci au fost transferate la spital în stare gravă. Dintre cele şapte persoane decedate, două erau minore.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Accident mortal în Bihor! Două persoane au murit, inclusiv un copil

O nouă tragedie pe șoselele din România. Două persoane au murit, între care un copil de patru ani, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme pe DN 19, pe raza localității Biharia, Bihor. Alte cinci persoane au fost rănite.

Un nou accident mortal s-a produs în această dimineață pe șoselele din România. Un copil de patru ani și un bărbat au murit, după ce două autoturisme s-au izbit frontal. Alte cinci persoane au fost rănite, potrivit ISU Crișana.

Accidentul rutier s-a produs pe DN19, la intrarea în Biharia dinspre Oradea. Traficul rutier a fost deviat pe DJ 767 Cauaceu-Cetariu-Paleu-Oradea-Real2.

 

Adauga un comentariu