Local

Accident rutier în zona Canta. Un pieton băut, acroşat de autoturism – FOTO/ VIDEO

Publicat: 10 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în zona Canta. Un pieton băut acroşat de autoturism - FOTO VIDEO
Accident rutier în zona Canta

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, incidentul rutier s-a produs în zona Canta din municipiul Iaşi. Un pieton ar fi fost acroşat de un autoturism.

Accident rutier în Canta. Un pieton băut a fost lovit de o maşină

Vineri, 10 iulie 2020, un accident rutier s-a produs în zona Canta din municipiul Iaşi. Conducătorul unui autoturism marca Renault a lovit un pieton ce se angajase într-o traversare neregulamentară.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

În urma testării cu aparatul etilotest, şoferul autoturismului nu consumase băuturi alcoolice. Însă, în ceea ce-l priveşte pe pieton, acesta avea o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul autovehiculului a încercat să-l ocolească, însă nu a reuşit, intrând pe contrasens. Acesta a evitat o tragedie de ultim moment.

Din cauza producerii accidentului rutier, mijloacele de transport în comun au fost blocate.

Accident rutier, cu trei mașini implicate, la Iași: Nu au fost victime

Un accident rutier a avut loc astăzi, pe Bulevardul Anastasie Panu, în fața Casei de Pensii. În acceident au fost implicate trei autoturisme.

În accident au fost implicate un autoturism BMW seria 3, un Peugeot 407 si un VW Touareg. Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași, în primă fază au fost impicat autoturismele Touareg și BMW. În urma impactului dintre cei doi bolizi, a fost lovit și autoturismul Peugeot.

Din fericire, în urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție pentru a shtabili exact modul în care s-a produs accidentul.

Accident rutier pe pasarela Bucium

Pe 8 iulie, un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în Iași, pe pasarela Bucium. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, un autoturism s-a răsturnat pe pasarela Bucium. Nu se cunosc încă în ce condiții s-a produs accidentul. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție.

În accident a fost implicat și directorul Salubris Cătălin Neculau. Deși autoturismul a fost avariat foarte serios, Cătălin Neculau este în afara oricărui pericol, scăpând doar cu o sperietură zdravănă. Conform polițiștilor care au fost la fața locului, nu Cătălin Neculau este vinovat de producerea accidentului.

Ieri, un alt accident rutier s-a produs în Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, incidentul rutier s-a produs pe Bulevardul Nicolina, în apropiere de Biserica Catolică. Au fost implicate doua autoturisme, dintre care o autospecială de poliţie locală. Au fost înregistrate victime.

Accident rutier în Nicolina

Luni, 6 iulie 2020, un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Nicolina, din municipiul Iaşi. Conducătorul autoturismului marca Dacia a intrat în coliziune cu autospeciala Poliţiei Locale. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare intre vehicule. În urma impactului celor două maşini, cei doi agenţi de poliţie aflați în autoturism au fost transportaţi la spital. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical SMURD.

Accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut

În urma unui accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut, acesta a fost trimis în judecată. Procurorii ieșeni îl acuză pe Ștefan Barbacariu de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. O femeie a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, în urma impactului

Accident rutier cu victimă, produs de un șofer băut! La finele săptămânii trecute, procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Ștefan Barbacariu. Acuzațiile aduse de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași în acest caz sunt de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Adauga un comentariu