Local

Accident rutier la Iași. Șoferul vinovat era băut și are nevoie de îngrijiri medicale – EXCLUSIV – GALERIE FOTO / VIDEO / UPDATE

Publicat: 13 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier la Iași. Șoferul vinovat era băut și are nevoie de îngrijiri medicale - EXCLUSIV - GALERIE FOTO  VIDEO  UPDATE
Accident rutier în CUG

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Iași, la CUG, la ieșire spre Lunca Cetățuii.

UPDATE: „La ora 16.17 s- a primit un apel prin 112 privind producerea unui accident rutier pe șoseaua Nicolina la intersecție cu strada Tudor Neculai. S-a dirijat echipajul SMURD – TIM. La locul accidentului am găsit 2 persoane: I. C, 64 ani, sex M, șofer al unui autoturism marca Fiat, cu centura de siguranță, în stare de ebrietate, găsit pe carosabil în decubil lateral dreapta, conștient, cooperant. Prezintă TCC cu PC, TCF, plagă contuză piramida nazala, etilism acut( valoare alcoolemie pe etilotest=0.24).Impactul a fost lateral-dreapta al autoturismului cel conducea cu un autoturism BMW.(impact produs la momentul virării la stânga spre strada Tudor Neculai). Pacientul a fost transportat la UPU N. OBLU, pe targa metalica și cu guler cervical, cu tratament și ATPA efectuat. F. B. V, 36 ani, sex M, șofer al unui autoturism marca BMW. Acuza durere la nivelul fetei ca urmare a impactului fetei de airbag-ul deschis. Refuza monitorizarea, consultul, tratamentul și transportul la spital, sub semnătură“, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE: Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul respirat.

UPDATE: Conducătorul auto al unui autoturism Fiat nu a acordat prioritate unui autoturism marca BMW, care circula regulamentar dinspre capăt CUG spre Lunca Cetățuii. În urma impactului, șoferul care a fost vinovat de producerea accidentului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE: La fața locului a venit un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri, unul de criminaliști și un echipaj de poliție.

Știrea inițială

Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași o persoană necesită îngrijiri medicale.

Martorii susțin că accidentul s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate.

Adauga un comentariu