Local

Accident rutier la Iaşi. Un microbuz şi un taxi s-au izbit. Sunt 16 persoane implicate – FOTO, UPDATE

Publicat: 21 ian. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Accident rutier la Iaşi. Un microbuz şi un taxi s-au izbit. Sunt 16 persoane implicate - FOTO UPDATE
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un autoturism şi un microbuz s-au izbit. În total au fost implicate 16 persoane. Din fericire, doar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE: Au fost implicate un microbuz și un taxi.

Taximetristul a fost rănit, însă a refuzat transportarea la spital.

Cauza producerii accidentului rutier a fost neacordarea de prioritate. Șoferul de taxi a ieșit dintr-o parcare, nu s-a asigurat și a fost acroșat de microbuz.

Știre inițială

La faţa locului intervin mai multe echipaje medicale şi pompierii ieşeni.

„Accident rutier între un microbuz și un autoturism în mun. Iași, str. Bucium. Sunt implicate 16 persoane, doar o singură persoană are nevoie de îngrijire medicală. Intervine Detaşamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat Sprijin SAJ cu o ambulanță tip „C”. Acțiunea este în dinamică”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • ALOOOOO POLITIA!!!! Faceti domnilor propuneri prin ministerul vostru de shimbare a procedurilor pentru atestatele acestor salbatici de taximetristi din trafic, faceti testari bianuale, faceti inclusiv traseul cu ei anual, faceti actiuni zilnic, unii dintre ei, pentru ca doar unii, se cred zmei, intra la limita la semafoare, nu dau prioritate, nu semnalizeaza la trecerea de pe o banda pe alta, intra in fata ta la limita, etc.

  • Andrei ,dar daca vrei imunitate in trafic ,iesi luni noapte ca nu e nimeni pe strada ,esti singur ,nici taxiurile nu curseaza ,sa iti poata lua fata !

Adauga un comentariu