Actualitate

Accident rutier la Suceava, pe DN17. Două TIR-uri au intrat în coliziune

Publicat: 08 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier la Suceava pe DN17. Două TIR-uri au intrat în coliziune
Accident rutier la Suceava, pe DN17

Astăzi, 08.02.2023, a avut loc un accident rutier la Suceava, pe DN 17, pe raza localităţii Argestru. Din primele informații, se pare că două autotrenuri au intrat în coliziune.

În urma evenimentului rutier, se pare că unul dintre şoferi, rănit, a fost transportat la spital, a informat ISU Suceava, transmite Agerpres.ro.

Șoferul unuia dintre autocamioane a fost rănit

După impact, şoferul unuia dintre autocamioane se afla în imposibilitatea de a ieşi din habitaclu și acuza dureri la membrele inferioare. Acesta a fost extras de către pompierii militari şi predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Potrivit ISU Suceava, după ce i s-a acordat primul ajutor la faţa locului, victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul din Vatra Dornei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul pentru descarcerare, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la SAJ Suceava.

În urma accidentului rutier, traficul a fost blocat temporar pe ambele sensuri.

Accident cu utilajul de deszăpezire pe un drum din Botoșani

Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 208C din Botoșani. Șoferul autoturismul, un bărbat de 49 de ani, se deplasa dintre Orășeni spre Botoșani.La un moment dat, un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 47 de ani, a schimbat brusc direcția de mers, fără să se asigure. În urma impactului, șoferul din autoturism a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului au ajuns și polițiștii.

„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele au fost negative. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat, pentru presa locală, Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Adauga un comentariu