National

Accident rutier mortal. Doi polițiști și-au pierdut viața în urma coliziunii – Video

Publicat: 09 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier mortal. Doi polițiști și-au pierdut viața în urma coliziunii - Video
Accident rutier în Iaşi

Un accident rutier s-a produs astăzi pe DJ 221, la Șuțești. Doi polițiști din Brăila și-au pierdut viața. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Polițistul în vârstă de 45 de ani care se afla la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac, după care mașina a luat foc. În autospecială se afla și o tânără în vârstă de 21 de ani. Aceasta era de asemenea agent de poliție de 5 luni în cadrul Secției 4 Ianca. Bărbatul trebuia să iasă la pensie într-un an. Pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic. Au fost găsiți carbonizați.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmite Poliția Română.

Autoritățile se confruntă cu un număr ridicat de accidente rutiere în ultima perioadă

Tot astăzi, 9 iunie 2020, în Iaşi s-a produs un accident rutier grav în zona Bucium. Două maşini s-au ciocnit frontal. Cel mai probabil cauza producerii accidentului este efectuarea unei depășiri neregulamentare. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Şoferului unui autoturism marca Volswagen Polo într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în autovehiculul marca Mercedes. În urma impactului frontal au fost răniţi ambii conducători auto şi o pasageră din Mercedes. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. Angajații din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri curăță carosabilul.

Accidente rutiere în lanț în zona Bucium

În zona Bucium din Iaşi au loc frecvent accidente rutier. În coliziunea de pe 10 martie 2020 au fost implicate două autoturisme marca Opel. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. De asemenea o ambulanță a fost prezentă la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale șoferiței. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Biciclist acroșat de un autoturism

Un alt accident produs la Iaşi, în zona Bucium, a fost înregistrat pe 13 martie 2020, când un biciclist a fost lovit în plin de un autoturism. Nu a fost transportat la unitatea medicală, nefiind necesare îngrijiri medicale.

Sursă video Facebook

Adauga un comentariu