Local

Accident rutier mortal în Strunga din judeţul Iaşi. Un pieton a fost lovit de un autoturism! Două persoane decedate în doar o singură zi (EXCLUSIV)

Publicat: 23 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier mortal în Strunga din judeţul Iaşi. Un pieton a fost lovit de un autoturism Două persoane decedate în doar o singură zi EXCLUSIV
Accident rutier mortal în Strunga

Accident rutier mortal în localitatea Strunga din judeţul Iaşi. Un pieton a fost lovit mortal în timp ce se angajase în traversarea străzii. Momente cumplite într-o localitate din Iaşi după ce o persoană a decedat. Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puţin timp şi din câte se pare, pietonul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Accident rutier mortal în Strunga din judeţul Iaşi! Pieton zdrobit de o maşină în timp ce traversa strada

Accidentul rutier mortal a avut loc în urmă cu puţin timp în localitatea ieşeana Strunga şi s-a soldat cu decesul unei persoane care traversa strada. Momentan nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier mortal. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Doi oameni au murit în doar o singură zi la Iaşi

Zi de doliu în judeţul Iaşi după ce, în urmă a două evenimente rutiere grave, două persoane au decedat. Vorbim despre un accident în localitatea Mirosloveşti unde un motociclist a decedat după ce ar fi intrat pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism. Motociclistul a decedat pe loc, fără nicio şansă la viaţă.

Un alt accident soldat cu o victimă care se afla în stare gravă s-a produs în municipiul Iaşi astăzi, 23 iunie 2020. Accidentul se putea dovedi a fi o adevărată tragedie după ce un autoturism care nu a respectat semnalele acustice ale unui autovehicul ISU a intrat într-o intersecţie. Maşina de pompieri a intrat în plin în autoturismul marca Logal rezultând rănirea gravă a şoferului autoturismului.

”Pacientul se afla in stare grava la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Acesta este ventilat si intubat   A  suferit un traumatism cranio cerebral şi a fost stabilizat de către medicii din cadrul UPU Iaşi. I-a fost făcut un Computer Tomograf. Este intubat şi ventilat mecanic şi a fost transferat către Secţia de Terapie din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.” a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi despre şoferul Daciei Logan care a fost izbită de un autovehicul al Pompierilor ISU Iaşi.

UPDATE 12.45 Bărbatul accidentat mortal s-ar fi dus să iși umple o sticlă cu apă la un izvor din apropriere

Accidentul mortal a avut loc între localitatea Strunga  şi Trei Iazuri. Conform informaţiilor deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul s-a produs într-un moment de neatenţie. Concret, bărbatul care a decedat, oprise autoturismul pentru a-şi lua o sticlă de apă de la izvorul dintre cele două localităţi. În momentul în care a încercat să ajungă la maşina aceasta a fost acroşat de către un alt autoturism. Bărbatul decedat avea 53 de ani şi lucra la o firmă de curierat.

 

 

Zona este una  în care se întâmplă periodic accidente rutiere gravă. Cele mai multe evenimente s-au produs pe fondul neatenţiei sau a vitezei excesive. Poliţiştii rutieri trag un semnal de alarmă şi afirma faptul că viaţa are prioritate, iar şoferii trebuie să fie mai atenţi atunci când conduc.

 

Adauga un comentariu