Local

Accident rutier pe Aleea Mihail Sadoveanu din Iaşi. Au fost implicate două autoturisme – FOTO

Publicat: 05 aug. 2020
Accident rutier pe Aleea Mihail Sadoveanu din Iaşi (1)
Accident rutier pe Aleea Mihail Sadoveanu din Iaşi (1)

În urmă cu puţin timp, pe Aleea Mihai Sadoveanu din Iaşi s-a produs un accident rutier. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Accident rutier pe Aleea Mihail Sadoveanu din Iaşi

Conform martorilor, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Ford şi un autoturism marca Audi au fost implicate în accident. Conform unor martori, se pare că Fordul argintiu nu ar fi respectat limita de viteză, dar nici distanţa faţă de vehiculul din faţă. În aceste condiţii, şoferul autoturismului a acroşat autoturismul marca Audi condus de o tânără.

Şosele din România ‘scaldate’ în sângele oamenilor ucişi în accidente rutiere

O statistică îngrijorătoare arată faptul că România este pe ultimul loc la siguranţa pe şoselele din ţară. România ocupa ultimul loc în Europa anului 2019 înregistrând nu mai puţin de 96 de decese la un milion de locuitori. Media Uniunii Europene este de cca. 51 de decese la un milion de locuitori.

La fel ca în ultimii ani, România este țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese la un milion de locuitori: 96.

În plus, țara noastră nu a înregistrat niciun fel de progres comparativ cu 2018, când s-au înregistrat tot 96 de decese la un milion de locuitori. Singura consolare este scăderea de 22% înregistrată comparativ cu anul 2010, când erau 117 decese din accidente rutiere la milionul de locuitori. Pe de altă parte, în Uniunea Europeană au avut loc anul trecut 51 de decese din accidente rutiere la un milion de locuitori, în scădere ușoară comparativ cu 2018 (52 de decese).

Tot mai multe accidente se produc în municipiul Iaşi

În ultima perioadă, în municipiul Iaşi s-au soldat tot mai multe accidente. Cea mai întâlnită cauza este neatenţia şoferilor. Numai în cursul zilei de ieri, 15 iulie 2020, în municipiul Iaşi s-au produs 4 accidente soldate cu ranirea a mai multor persoane. În accidentele produse ieri au fost implicate mai multe autoturisme, printre care şi o ambulanţă SMURD, un tramvai CTP dar şi mai multe autoturisme.

Accidentul în care au fost implicate cele mai multe autoturisme s-a produs în zona Dacia din Iaşi. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, un autorism intrând într-un alt autovehicul care la rândul lui a intrat în alte 3 maşini. Tot ieri, 15 iulie, în Iaşi s-a produs un alt accident care putea să se transforme într-o tragedie. Concret, un tramvai CTP a acroşat un autoturism, dar din fericire nimeni nu a fost ranti grav.

 

Comentarii
Adauga un comentariu